Prechádzky s deťmi

22. feb 2023

-do akého veku ste s deťmi chodili na prechádzky každý deň?
-a v akom veku deti ste s nimi začali chodiť kočíkovať mimo času spánku ? ide o to, že máme 2 spánky dieťa má 10 mesiacov čiže ten druhý spánok je vždy v kočíku, ale neviem že ako to spraviť ked prejdeme na 1 spánok ....či v tom čase kočíkovať alebo s ním chodiť von ked bude hore na pol hodku (neviem či mi vydrží len tak sedieť a pozerať sa :D )

zooeynka
22. feb 2023

Ja chodim s rocnou von len ked je hore. Spanky ma doma v posteli.

deedol
22. feb 2023

ked uz mal len jeden spanok, spal cez obed doma a chodili sme von doobeda a poobede, ked bol hore. uz vedel chodit, takze v kociku sme sa niekam odviezli a tam som ho vypustila. postupne sme potom chodili s kocikom coraz menej az vobec (okolo 2r).

ivangeline
22. feb 2023

Odkedy zacalo dobre chdoit,pred rokom a pol. A v kociari odkedy malo 2 spanky a vydrzalo dlhsie hore. 🙂

katica06
22. feb 2023

V kočíku cca do 6mes., ako 8mes odmietla kočík, na prechádzku sme chodili denne pešo alebo od 12 mes. odrážadlom.

autor
22. feb 2023

@katica06 wau a to ako 8 mesačná už behala ?

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
cookie29
22. feb 2023

Ved uvidis, kazde dieta je ine, kazde sa vyvija inak. Mne na cesrtvom vzuchu spavalo viac nez doma, takze ked sa dalo tak sme sli na prechadzku. A akoze moja zacala chodit v 9m, ale normalne chodit, nielen par krokov, aj ked teda na prechadzku peso to urcite nebolo. A su deticky, ktore zacnu chodit az okolo roka a pol. A ine je to tiez v zime a ine v lete. V Zime su nababuseni, tazsie sa im chodi v overaloch a pod. Ale nelam si hlavu uvidis... my sme chodili aj tak ze tam na detske ihrisko, chvilu sa tam zahralo a naspat spanok v kociku.

thoughtfulweirdo
22. feb 2023

So staršou som chodila od narodenia von len mimo spánku, lebo som ju vedela uspať len doma. Do pol roka prevažne v nosiči, kočík neznášala. Po pol roku už zniesla kočík, ale len na presun a potom ju vyložiť, žiadne vysedávanie. Bolo leto, takže som ju odviezla na ihrisko, tam lozila, potom som ju odviezla naspäť. A stále chodíme von každý deň aspoň raz, má 5 rokov 😁 s mladším som neriešila, chodila som s ním podľa režimu staršej, aj tak ručal doma aj vonku za každých okolností, tak to bolo úplne jedno 😅

zuzuliennka1
22. feb 2023

odmalicka chodim so synom von kazdy den 🙂 ma 5r

katica06
22. feb 2023

V 8,5 už áno, presnejšie bola ochotná držať iba jeden môj prst, ani náhodou riadne za ruku

zorkahorka
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
zorkahorka
22. feb 2023

Kazdy den su vonku.v lete nonstop, v zime, ak nie je sneh, sa mi poobede ist uz velmi nechce 🤣 len doobeda s mladsim 😆
Kazdy den od narodenia boli v kociku. Bud som kocikovala,alebo spali vonku. Leziace deti som kocikovala len vtedy, ked mali ist spat,aby som im nenarusila rezim.
Ked zacali chodit, tak peso. Kazdy den pred spanim na hodinu. Ak sa mi nechcelo, uspala som v kociku a nechala von.