Prechladnutá mama bábätka.
Nosili ste ruško pri vašom babetku ked ste boli chora ??
@nikoleta17 nie a nikdy som dieta nenakazila. To skor deti sa so mnou radi podelia o svoje virusy🙂
Nie
Nie, nikdy
Ano. Vzhladom k tomu ze mam tak 5 krat do roka angínu, tak nosim. Maly ma dost slabu imunitu a nemusim ho este aj ja nakazit.
Akurat mam nadchu a rusku nemam, lebo su kvoli korone vypredane!! Nechapacky. Ale chcela som rusko s tym ventilkom. Hold, snad sa maly nenakazi.
A nikdy neochoreli odvas ?
Čosi? Načo? Veď nech si buduje to dieťa imunitu. A plus ešte keď kojiš, v mlieku sa tvoria protilátky, bábo neochorie, teda nemalo by a určite na neho nekychas alebo ho teraz nepusinkujes na ústa
@vinejka6 nie nekojim ale tak urcite ho teraz nebudem pusinkovat tak hadam teda neochorie
Nenosila, vsetci sme boli chori, dieta nekojene neochorelo, dieta 3m a este som ju kolkokrat oprskala, ale rob ako to citis
@lucyluv pravezs priatel bol chory a malinky ochorel tiez a uz mu to ako tak prešlo a teraz to chytilo mna a bojim sa aby sa mu to nevratilo
@nikoleta17 aha, tak kludne nos rusku, ak budes pokojnejsia, ale aj ruky umyvat po fukani nosa, atd.. ja by som s ruskou asi nevedela fungovat
@lucyluv no nieco vymyslime

@nikoleta17 ano. Pri prvej chorobe prve dve hodiny. Potom som v tom nevedela dychat :D uz mam za sebou niekolkokrat zapal priedusiek, kopec nachladnuti a teraz posledne aj chripku a mala odo mna nikdy nic nechytila. Ma 13m a stale kojim...