icon

Prechladnutá mama bábätka.

nikoleta17
26. feb 2020

Nosili ste ruško pri vašom babetku ked ste boli chora ??

veronice
26. feb 2020

@nikoleta17 ano. Pri prvej chorobe prve dve hodiny. Potom som v tom nevedela dychat :D uz mam za sebou niekolkokrat zapal priedusiek, kopec nachladnuti a teraz posledne aj chripku a mala odo mna nikdy nic nechytila. Ma 13m a stale kojim...

lubi40
26. feb 2020

@nikoleta17 nie a nikdy som dieta nenakazila. To skor deti sa so mnou radi podelia o svoje virusy🙂

hennyinnsbruck
26. feb 2020

Nie

veronikaszabova
26. feb 2020

Nie, nikdy

saskia_98
26. feb 2020

Ano. Vzhladom k tomu ze mam tak 5 krat do roka angínu, tak nosim. Maly ma dost slabu imunitu a nemusim ho este aj ja nakazit.

queen_mary
26. feb 2020

Akurat mam nadchu a rusku nemam, lebo su kvoli korone vypredane!! Nechapacky. Ale chcela som rusko s tym ventilkom. Hold, snad sa maly nenakazi.

nikoleta17
autor
26. feb 2020

A nikdy neochoreli odvas ?

vinejka6
26. feb 2020

Čosi? Načo? Veď nech si buduje to dieťa imunitu. A plus ešte keď kojiš, v mlieku sa tvoria protilátky, bábo neochorie, teda nemalo by a určite na neho nekychas alebo ho teraz nepusinkujes na ústa

nikoleta17
autor
26. feb 2020

@vinejka6 nie nekojim ale tak urcite ho teraz nebudem pusinkovat tak hadam teda neochorie

lucyluv
26. feb 2020

Nenosila, vsetci sme boli chori, dieta nekojene neochorelo, dieta 3m a este som ju kolkokrat oprskala, ale rob ako to citis

nikoleta17
autor
26. feb 2020

@lucyluv pravezs priatel bol chory a malinky ochorel tiez a uz mu to ako tak prešlo a teraz to chytilo mna a bojim sa aby sa mu to nevratilo

lucyluv
26. feb 2020

@nikoleta17 aha, tak kludne nos rusku, ak budes pokojnejsia, ale aj ruky umyvat po fukani nosa, atd.. ja by som s ruskou asi nevedela fungovat

nikoleta17
autor
26. feb 2020

@lucyluv no nieco vymyslime