Prečo je kočíkovanie pre dieťa dôležité?
Aky zmysel ma kocikovanie? Dieta tam aj tak spi.
Pri prvom som sa prešla, ďalšie deti som len uspala a spali potom na balkóne... Ak ti to nedáva zmysel, tak nekočíkuj predsa... Ináč je to dobré na imunitu, prospieva to zdraviu byť na čerstvom vzduchu (aj tvojmu, ale holt neni kedy, alebo sa človeku nechce).
Clovek nechodí kočikovať ako koza okolo okolu, ale ide na nakup a pod.... A neskor, ked už dieťa nespí furt, tak práve sa snaží aby v tom kočíku nespalo, ale spalo doma....
😆😆😆😆😆 otázka roka
@zazka666 Že?. 🤣🤣🤣 Nechápem nad čim dokážu niektoré premýšlať 🤦♀️😆
Stredneho som kocikovala lebo cez den spal len tam. Spojila som to s nakupom. Najmladsi som ako babetko nekocikovala vobec zasadne spala len v postielke a v kociku len revala. Nikdy v zivote v kociku nezaspsla len rev bol tam

@mtn112233 suhlasim, ze je potrebny a aj obycajna chodza velmi podcenovana ..ale predsa len to jedlo mi pride ovela dolezitejsie 🙂..inak ale ja prave obdobie materstva (tie prve 3 roky) povazujem za obdobie, ktore ma naucilo byt v pohybe a ovela radsej idem niekam pesi alebo pesi a mhd..predtym len auto auto auto a co najviac setrit kroky a teraz total naopak! Cim viac sa mi blizi robota tym viac na to myslim, ze budem musiet sedacu pracu zmenit 🙂