Pretáčanie sa bábätka v noci

miruslb
5. dec 2018

Ahojte mamičky. Prosím vás, ktoré ste si tým prešli. Moje 6.5 mesačne dieťa sa začalo intenzívne pretačat a už aj pohojdavat na štyroch. Lenže ona to robí aj v noci, pričom sa zobudí a na tých štyroch sa hnevá a plače. Dám ju naspäť na chrbát, ale zopakuje sa to niekoľkokrát za noc. Mam ju pri sebe v posteli, lebo pri postieľke by som mohla tráviť noc, keby ju tam nechám. Koľko trvá táto fáza? A čisto na brušku spať nebude.

ellieellie
5. dec 2018

Chápem, čo prežívaš. Ani môj nikdy nevedel spať na brušku a v noci pretáčanie výdatne trénoval 🙂 Vždy sa na to zobudil. Pomohol len čas. Trvalo to pár mesiacov.

jannyr
5. dec 2018

@miruslb detto, 6-8x ho v noci naháňam po posteli. So zatvorenými očami na štyroch a mrnčí 🙈🙈🙈

sasunka
5. dec 2018

@miruslb My sme mali to iste, ja som malej vyrobila z velkeho paplona take akoby hniezdo - neviem to opisat ale proste taky akoby valov kde spala a nemohla sa pretacat. Velmi velmi to pomohlo, odvtedy spala krasne.

dorotka9819
5. dec 2018

@miruslb môj maličký tiež tak, v noci sa miliónkrát pretáča, jediné čo ako tak pomohlo boli malé vankúšiky po boku a poriadne pritlačený paplónik aby sa ani nepomohol 😁 ale občas sa mu aj tak podarí pretočiť

malinajahoda
5. dec 2018

@miruslb toto robí doteraz niekedy moja mala a to už má 9m.

11hviezdicka11
9. dec 2018

@miruslb Aj nas maly to robil. Treba dat tomu len cas, samo ho to prejde.

mirkaknm
18. dec 2018

@sasunka Nedala by sa poslat foto? ;)

sasunka
19. dec 2018

@mirkaknm Bolo to davno no skusim pohladat