Pretáčanie štvormesačného bábätka na bruško
Ahojte, ako spavaju vase babatka? dcerka ma 4,5 mesiaca a ako sa naucila pretacat, trenuje to aj v noci. je to v poriadku? nie je nebezpecne, ked sa prevali na brusko? doteraz tak nespinkala, vzdy len na brusku. teraz sa pretoci na brusko a zacne plakat a jedovat sa, lebo nevie, co s tym teraz....mate s tym skusenost? ako ste to riesili? v kociku tiez zacala zaspavat a spat tak na boku-az brusku. je to v poriadku? dakujem za kazdy nazor.
p.s. - este len tolko, ze to robi vyslovene len do jednej strany, aj ked sa ju snazim vselijako stimulovat a motivovat aj do tej druhej, zatial neuspesne.
Mam 5,5 m chlapčeka a odkedy sa naučil otáčať je to katastrofa. V postielke nemôže spať vobec, lebo lozi. Spi v kociku alebo s nami v posteli, a napriek tomu, ze ho dam na chrbat, rano je na bruchu. Sledovala som ho, či vobec dýcha, ale ked mu bolo zle dvyhol sa a pretocil hlavku. A vraj vela babatiek spi na brusku. Nauci sa otacat aj do druhej strany ani nezbadate kedy, a v podstate na 4,5 mesiaca ma este cas naucit sa otacat 😉
Ahojte moja mala to samé ma 5 mesiacov a noci sú fakt hrozne hlavne keď sa pretočí na bruško začne dvíhať hlavu a mrnčať inak odkedy sa pretočila sama tak spi hlavne na boku 😀
Inak práve dom ju bola zase natočiť na tu správnu stranu , neviem ako vaše no moja zatiaľ neprišla na to ako sa otočiť spať z bruska na chrbátik .Myslim že tým bude tento problém vyriešený .Sranda je že môj temer 6 ročný syn spi s rukami nad hlavou a otvorenou pusou ako bábätko a táto "Hermina" zase Ako pubertiacka 😂
Ja teraz v tehotenstve čítam veľa o tom ako sa má správne vyvíjať bábo, lebo rátam s tým, že keď sa narodí tak na to čas veľmi nebude. Podľa toho čo som čítala by to nemalo byť nejako nebezpečné, dokonca je dobré ak sa už takto samé pretáča, už len počkať kým to bude robiť aj keď bude hore :D
Nasa este nema ani dva mesiace a uz sa toci, na chrbte v podstate anj nespi, vzdy na boku a podla toho ako ju kojim, alebo na brusku. Vsetky moje deti spavali na bruchu a inak ani nechceli. Mne najviac teraz lezie na nervy,ze mala strasne rozhadzuje ruckami, v kuse ju to budi. V ulitke nechce byt a ked ju zabalim nejako s paplonikom tak je cela spotena. Dufam ze to coskoro prestane.
Ahoj moj maly ten sa po prekotula po celej postielke 4az na bok potom na brusko potom zase chrbtik raz priecne potom pozdlz postielky a najhorsie na tom je ze sa odokryva a nohy von s pstielky. Ja rozmyslam nad tim spacim vakom ale ked neviem ci mi v tom bude. No vyskusame. Maly ma 6mes. A zacal to robit asi tiez od 4 mes.
Neboj zacne sa aj do druhej pretacat. Je to normalne. Moj spi na boku ci na brusku.
treba len cas. je prirodzene, ze sa na stranu, na ktoru sa skor naucilo pretacat, bude pretacat castejsie. no pride aj na to, ze sa to da aj na druhu stranu a potom to uz pojde. deti ked sa zacnu takto hybat, tak prelezu v spanku celu postielku, inak to uz ani nebude😉
DAKUJEM vam vsetkym velmi pekne za reakcie!!! ukludnili ste ma, ze je to vlastne uplne v norme a ok 😉

Neboj zacne sa aj do druhej pretacat. Je to normalne. Moj spi na boku ci na brusku.