icon

Prikrmovanie - radšej bio?

denisa54231
27. apr 2019

Ahojte chcela by som sa opýtať či je lepšie dávať normálnu zeleninku ale bio ???

lubik87
27. apr 2019

@denisa54231 ja som dávala.domacu čiže bio..keď ešte niečo nedozrelo kúpila som bio alebo na tržnici alebo od domácich predajcov. Živočíšne som mala od rodičov

evittam
27. apr 2019

@denisa54231 Ak myslíš tu s nalepkou "bio" z hypermarketov tak to mas jedno.

denisa54231
autor
27. apr 2019

@evittam no ja tu nemám inú možnosť len z obchodov čiže to jedno nemôže mat neaku alergiu alebo co

pribinak
27. apr 2019

To nemáš vo svojom okolo nejaké farmárske trhy? Veď tie sú v každom trosku väčšom meste.
Ak ideš kupovať v supermarkete, tak je to úplne jedno akú kúpiš zeleninu

evittam
27. apr 2019

@denisa54231 Mate alergie v rodine?
Ja som to zase nikdy nejak neprehanala -mali sme aj vlastnú zeleninu, aj od znamych a ked nebola tak som kupila aj v obchode. Obe deti sa tesia perfektnemu zdraviu.

beky1813
27. apr 2019

Teraz je jedni, ci trhy, akebi ibchid, vsetko je to z jedného zdroja

ukulela
27. apr 2019

tak ja som sa aspon tie prve mesiace snazila davat "bio" - rozumej co najmenej chemie. daco som mala od rodiny, objednavala som zo sveta bedniciek a ak kupovala, tak bud v obchodoch ako Gazdovsky trh, alebo ano aj s oznacenim bio. a sledovala krajinu povodu. preda uplne ine su cherry slovenske paradajky z bobulakova, ako tie spanielske, a rovnako nemozu celkom svojvolne capnut nalepku bio na vsetko len tak, vidiet to aj na velkosti a tvare tej biomrkvy, nie su to ziadne dusicnanove klaty .... mna celkom vystrasili tie pripady, ked v spenate nasli prekrocene hodnoty dusicnanov a tak .... takze ak sa da, tak siaham po slovenskej zelenine a ak je moznost, tak overeny zdroj, pre mimino urcite.
@denisa54231 skus pozriet ten svedbedniciek, sk, je to drahsie, no ak ku vam vozia, mas to na par dni a skladaju aj specialne bednicky pre mimina na prve prikrmy.