Problém s uspávaním 13-mesačného synčeka

barboramax
3. apr 2023

Ahojte. Máme 13 🌙 a nášho synčeka je naozaj veľký problém uspať. Idú mu stoličky tak pravdepodobne za to. Len by ma zaujímalo, či ste to mali niekto podobne a čo vám pomohlo? Alebo treba len pretrpieť toto obdobie? Skúšame všelijako ale nič nepomáha. Nosíme, skáčeme na fitlopte etc. Akonáhle už aj keď vyzerá že zaspal a položím do postieľky preberie sa začne loziť po posteli zlezie dole a začíname od znova kolobeh. Toto trvá strašne dlho aj keď je unavený a šúcha si oči. Sme na UM takže prsko nepomôže. Zo šatky chce tiež von. Už ma naozaj nič nenapadá. Ďakujem za rady. ☺️

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
andreatytler
3. apr 2023

@barboramax Ak este k tomu zacal nedavno aj stvornozkovat, alebo chodit, tak to je tiez koli tomu. Ked sa deti stanu mobilne, je to obrovsky milnik a velmi to narusi spanok.

zuzkaa1991
3. apr 2023

@barboramax tak ako pise vysse pani skusit lahnut ma postel nejak ho zaujat drzat nedovolim ist dole z postele...my sme všetkým moznym presli co tak.o 30min alebo o hodinku posunúť cas?? Ako dlho spi cez obed?asi.ma jeden spánok ze?? Skratka nie ke unavený moja uz ma 5r a tiež veľakrát vidim.na nej ze je unavena a bum.ideme.do postele a ozije ako baterky

elmivelmi
3. apr 2023

@barboramax lahnut na postel vedl neho a cakat kym nezspi ,hoc bude aj 20x vstavat z postele,ako prepac ale 13mesacne decko este hopkas na lopte?

hederamonstera
3. apr 2023

My vzdy ked mame problem uspat, tak viem, ze sa mu meni spankovy rezim. Takze ak ho neuspim do cca 20min (tj beha mi po posteli), ideme zo spalne prec a skusime o pol hodku.
Ale zasa ja uspavam tak, ze pri nom lezim. V jeho veku a 13kg by som ho teda nenosila a ani nehupala na lopte.