Problémy so zaspávaním u bábätka. Čím to je?
Mám 5-mesacneho synceka a v poslednej dobe ma velke problemy so zaspavanim cez den i vecer (v noci po kojeni nastastie hned zaspi). Kym ho nehladkam, neutisujem, nedrzim mu rucicky, tak by asi vobec nezaspal a len plackal. Navyse stale pred zaspavanim akoby "tlacil do plienky" - kope nohami ako ked sa chce vykakat a tiez tlaci tak, ze zadrzi dych a napne brusko. Toto robi hlavne predtym ako ho ulozim spat, lebo si sucha ocka a ma ich uz napoly privrete, cervene - takze ospaly urcite je. Viete mi poradit, mate aj Vy podobne problemy? Ak ano, cim to moze byt, ako tomu zabranit?
ahojte...chcem sa spytat,moj syncek ma 7m,asi pred mesiacom sa mu pokazil spanok,ked sa narodil tak prespal aj celu noc,casom sa to skratilo,ale aj tak spal zo 4 hodiny a aj cez den spal,teraz sa v noci budi kazdu hodinu a cez den spi dokopy asi 2 hodiny,snazim sa ho uspavat kazde 3 hodiny,vtedy uz aj ziva,no zaspi len na rukach a ked ho dam do postielky,spi pol hodinu a je vyspaty a niekedy sa zobudi na plac akoby sa niecoho zlakol,cize on cez den ani nespi a v noci sa budi kazdu hodinu.ja este kojim a pocula som ze v tomto veku je normalne ze sa dieta takto budi,no neviem,jemu sa zmenil cely rezim...poradte mi prosim oko ho mam bez ruk uspat a ako,aby spal dlhsie
@jersey87 pokiaľ dieťa nespí viac ani v kočíku hlavne pri prechádzke tak sa to nezmení tak ľahko a môžte robiť čo chcete len sa s tým vyrovnať. moja staršia tak spávala od jej troch mesiacoch a upravilo sa to až v 13 mesiace keď som jej dala iba jeden spánok a zrazu začala spávať cez hodinu a teraz má tri roky a keď zaspí na obed tak horko ťažko ju zobrudím aj po hodine a pol spánku :D

Malička ma mesiac a problem zo span vecer . cez deň zaspi normalne a aj vyspi cely den co stym ??