icon

Prudké hojdanie batoľaťa na kolenách

19. júl 2020

Ahojte,chcem sa opytat,vadilo by Vam ako matke,ak by Vase dvojrocne dieta navsteva prudko hojadala na kolenach?Konkretne drzat za dlane,aby neutekalo a nasulu hojdat na kolenach rychlo a prudko.Je to o.k?Ja totiz som pocula o syndrome traseneho dietata a mam obavy.Prerusila som to,hlavne ked som videla,ze sa to dietatku ani nejak nepaci,no teraz na to stale myslim,ze to bolo prisilne...

simona232323
19. júl 2020

Nikto by nemal robit nic , co sa dietatku nepaci a co sa nepaci tebe ... nechapem niektore chore hlavy🙈

autor
19. júl 2020

Mozno pehanam,ale zaujimaju ma nazory skusenejsich maminiek.

autor
19. júl 2020

@simona232323 No ved...

pupavka89
Odpoveď bola odstránená
pribinak
19. júl 2020

Veď pokial istá neplakalo a nebránilo sa tomu, tak by mi to nevadilo. Zas netreba vyrábať problém rám kde nie je.

autor
19. júl 2020

@pribinak branilo sa,plac nie

viestta
Odpoveď bola odstránená
pribinak
19. júl 2020

Ak by sa dieťa bránilo, tak by som vstala dieťa zobrala

ajka0207
19. júl 2020

Syndróm traseneho dieťaťa mávajú novorodenci. Dvojrocne, ak sa mu to páči tak nerieš a ak sa mu to nepáči tak samozrejme zakroč.

mogaa
19. júl 2020

Tak ide o 2-ročné dieťa 😉takže trasením na kolenách sa mu isto nič nestane😉 a úprimne 2-ročné dieťa sa už vie aj dostatočne brániť ak sa mu niečo naozaj nepáči a na kolenách by ho návšteva neudržala alebo by začal hrýsť či sa naozaj tak hnevať že návšteva by ho hneď pustila....

simona232323
19. júl 2020

@mogaa si len myslis ... poznam aj takych co by dieta drzali "zubami - nechtami" ...

tana85
19. júl 2020

necit sa zle, ze si svoje dieta chranila. zial, s jednou takou navstevou sa uz nestretavam prave pre taketo spravanie

deti95060810
19. júl 2020

okamžite by som akože túto "hru" prerušila...

autor
19. júl 2020

Dakujem vsetkym.