Prudké hojdanie batoľaťa na kolenách
Ahojte,chcem sa opytat,vadilo by Vam ako matke,ak by Vase dvojrocne dieta navsteva prudko hojadala na kolenach?Konkretne drzat za dlane,aby neutekalo a nasulu hojdat na kolenach rychlo a prudko.Je to o.k?Ja totiz som pocula o syndrome traseneho dietata a mam obavy.Prerusila som to,hlavne ked som videla,ze sa to dietatku ani nejak nepaci,no teraz na to stale myslim,ze to bolo prisilne...
Mozno pehanam,ale zaujimaju ma nazory skusenejsich maminiek.
@simona232323 No ved...
Veď pokial istá neplakalo a nebránilo sa tomu, tak by mi to nevadilo. Zas netreba vyrábať problém rám kde nie je.
@pribinak branilo sa,plac nie
Ak by sa dieťa bránilo, tak by som vstala dieťa zobrala
Syndróm traseneho dieťaťa mávajú novorodenci. Dvojrocne, ak sa mu to páči tak nerieš a ak sa mu to nepáči tak samozrejme zakroč.
Tak ide o 2-ročné dieťa 😉takže trasením na kolenách sa mu isto nič nestane😉 a úprimne 2-ročné dieťa sa už vie aj dostatočne brániť ak sa mu niečo naozaj nepáči a na kolenách by ho návšteva neudržala alebo by začal hrýsť či sa naozaj tak hnevať že návšteva by ho hneď pustila....
@mogaa si len myslis ... poznam aj takych co by dieta drzali "zubami - nechtami" ...
necit sa zle, ze si svoje dieta chranila. zial, s jednou takou navstevou sa uz nestretavam prave pre taketo spravanie
okamžite by som akože túto "hru" prerušila...
Dakujem vsetkym.

Nikto by nemal robit nic , co sa dietatku nepaci a co sa nepaci tebe ... nechapem niektore chore hlavy🙈