icon

Rady, ako upokojiť bábätko počas silvestrovských osláv

snazilka_bio_mamka
30. dec 2024

ahojte, máme prve bábätkoz syncek bude mat zaciatkom januara 5 mesiacov. byvame v panelaku kde uz tradicne ludia vyhadzuju z okien petardy a robia obrovske ohnostroje na dvore rovno pod nasim oknom (byvame na prizemi). mate pre nas nejake rady, ako udrzat bábo v klude, v pripade , ze by sa zobudilo ma hurhaj? ako to znásaju vase deti? prespia to alebo su hore? nechcem aby sa naľakal ked pridu prve vybuchy.. :(

Strana
z2
veronika2316
30. dec 2024

Moje vždy prespali a to teda zle spávajú...

uhnakova
30. dec 2024

Moje obe deti to vždy prespali. A to kedysi ako bábätká pri tom rachote aj zaspávali, posledné roky je to trochu kľudnejšie.

domka222
30. dec 2024

Od malička prespali

lienka9
30. dec 2024

@snazilka_bio_mamka moje prespali sivestra,nikdy sa nezobudili.nezobudili sa ani ked sme byvali na dovolenke vedla hotela,kde boli brutalne diskoteky do noci,az sklo v oknach rincalo a spali spokojne :D

januska12323
30. dec 2024

Nestresuj dopredu, budeš ho ukludnovať ako inokedy ak k tomu príde.

simca06022011
30. dec 2024

moja prespala vsetky ohnostroje, ani teraz by ju nic nezobudilo :D

snazilka_bio_mamka
autor
30. dec 2024

on raz spinka tak, ze môžem vedla neho aj vysavat ale obcas tak , ze sa zobudi aj na to, ze ja sa pretocim na druhu stranu. som zvedava ako to bude zajtra, dufam teda ze aj on prespi 🙂

diewcatqoo
30. dec 2024

Moje starsie dieta sa narodilo na Silvestra, pod oknami porodnice to vtedy o polnoci vyzeralo, akoby nastal koniec sveta a takmer vsetky babatka v porodnici spinkali. A ani neskor sa nikdy nebudil na rachot o polnoci. Teraz mame druhe babatko, aktualne ma 5 mesiacov a nechystam sa robit ziadne opatrenia. Max nastavim kameru do spalne, nech si mozem v klude pripit 🙂

petamich
30. dec 2024

@snazilka_bio_mamka nas mal 5 mesiacov, pustila som mu biely sum, vacsinu prespal, ked ale zacali delobuchy hadzat susedia nad nami a buchalo to rovno pred nasim balkonom, tak sa zobudil a velmi sa zlakol a zacal plakat, hojdala som ho na rukach, nejako sme tych par minut prezili, najedol sa, spal dalej, dalsi rok uz, ked sa zobudil tak sme pozerali ohnostroj spolu

maris5
30. dec 2024

Maly prespal kazdy rok, teraz to bude 6. Silvester a myslim, ze uz bude slavit s nami.

mamickalisticka
30. dec 2024

Bábätká prespali, ale ked mali dva a pol minulý rok, tak celú noc sa budili na búchanie a minimálne tri mesiace sa báli spať 😵‍💫

dadushka007
30. dec 2024

Moje deti sa nikdy nezobudili, ziaden rachot petard ani ohnostrojov ich nezobudil.

diefca
30. dec 2024

@snazilka_bio_mamka mame detske chranice sluchu. Take tie otikovske sluchadla. Starsia dcera takto prveho Silvestra veselo prespala. Druhy rok uz spala tvrdo, prezila to bez nich.

prunee
30. dec 2024

Aj moj spal ako drevo, nikdy sa na to nezobudil.

nevenka
30. dec 2024

@snazilka_bio_mamka aj nase to vzdy prespali. Jedno malo mesiac na prvy Silvester, druhe 4 mesiace, tretoe malo 2 tyzdne a stvrte sa narodilo hned na zaciatku januara, este dakych zabudlivcov napadlo trieskat aj druheho. To nereagovala vobec a ked mala rok, tak to tiez pekne prespala. Uvidime tento rok.
Ani jedno dieta nikdy, ani ked boli vacsie, nemalo z toho traumu alebo sok, ze by sa zobudili. Neviem, akym zazrakom, lebo nie su uplne dobri spaci.

jesenzima
30. dec 2024

Moji to vždy prespali ...

ibatanecnica
30. dec 2024

@snazilka_bio_mamka deti to prespia.

terezkaarthuramax
30. dec 2024

Pre toto neznasam ohnostroje.. a nie len babatka, ale aj autisti a zvieratka... Ludia su tak bezohladni k tymto tvorom ktore nikomu.nic zle neurobili. A to nemám ani deti ani zvieratko.

klip0
30. dec 2024

Naša dcéra má cerstve tri roky. Prvý Silvester stravila ako ledva týždňové bábätko v pôrodnici, to sme riešili iné problémy.
Druhý Silvester mala čerstvy rok, vlani čerstvé dva. Oba razy sme pustili biely šum, umiestnili sme ho na parapet okna. Nespavala s ním štandardne, skôr sme chceli nech pohltí zvuky. Pomohlo a spala. Skúsime to tak aj tento rok

jazula
30. dec 2024

Moja mala počas prvého Silvestra 7m a pred polnocou sa zobudila, keď už ľudia výraznejšie blbli. Nepamätám si, že by nejako veľmi plakala. Ja som ju vzala na ruky, dostala papať a potom sme všetci asi hodinku sedeli v kuchyni pri tlmenom svetle, kecali tichším hlasom, príjemné to bolo, dcérka u mňa na kolenách. Keď utíchli ohňostroje, išla som s malou spať, zaspala bezproblémovo. Myslím, že ďalšie dva Silvestre prespala, ani si to nepamätám… Ale tento rok som vážne zvedavá ako to dopadne 😅. Vianoce prežívala veľmi výrazne a teraz pri každej petarde vyzerá ohňostroj 🙈. Sme v BA, ľudia blbnú už pár dní…

81anina
31. dec 2024

@snazilka_bio_mamka neboj sa on to prespí. Môj mal na Silvestra 2 mesiace a spal teraz má 5 rokov a všetky Silvestre prespal ani nevedel čo sa vonku deje

petulienka1
31. dec 2024

Neboj sa, bude spat. A mozu mu aj pod oknom delobuchy buchat.
Nestresuj. Uzi si Silvester 🥂

kaca222
31. dec 2024

Náš sa zobudil a plakal od strachu, mal vtedy rok a štyri mesiace. Úplne mu ale stačilo , že som k nemu prišla, pozreli sme si svetielka a už som pri ňom ostala spať 🙂

chillibubble
31. dec 2024

moja 6r to doteraz vzdy prespala. ako babatko keby sa zobudi a place, tak by som ju bud nakojila alebo dala do nosica a chodila s nou.
zato jeden z troch nasich psov sa triasol v dome uz od obeda chudak.

misenka88
31. dec 2024

Môj malý mal minulý rok 7m a prespal to v pohode bez zobudenia.. 🙂

nakoni
31. dec 2024

Ahoj, ja ti odporúčam biely šum a zatemnit okná.
Mne sa minulý rok malá zobudila, ľahli sme si spolu do postele a zaspala naspäť.

viktorkas27
31. dec 2024

@snazilka_bio_mamka naše zatiaľ prespali vždy, 5r a skoro 3 r.

mtn112233
31. dec 2024

@snazilka_bio_mamka môj syn mal počas prvého Silvestra 3 mesiace, celú noc s nim ani nepohlo a to spal pod oknom a vonku 3. svetova..
Ďalšie roky rovnako.. zas netreba čakať hneď to najhoršie.. ak by sa aj nahodou zobudilo zavri sa s nim do miestnosti bez okien napríklad kupelka a ak kojis daj prso a nemáš čo riešiť

evkatk
31. dec 2024

Hluk výbuchov a zo spotrebičov ako vysávač, kávovar, vŕtačka aj príklepová detičky priam milujú a radi pri tom zaspávajú. Naopak budia sa vŕzganie, rozprávanie, náhle buchnutie,...

gabika20
31. dec 2024

syn mal v jeho prvý Silvester 2 týždne a odvtedy každý jeden Silvester prespal až cca do 6tich rokov a to nám búchali ohňostroj pod oknom..

Strana
z2