icon

Rady, ako upokojiť bábätko počas silvestrovských osláv

snazilka_bio_mamka
30. dec 2024

ahojte, máme prve bábätkoz syncek bude mat zaciatkom januara 5 mesiacov. byvame v panelaku kde uz tradicne ludia vyhadzuju z okien petardy a robia obrovske ohnostroje na dvore rovno pod nasim oknom (byvame na prizemi). mate pre nas nejake rady, ako udrzat bábo v klude, v pripade , ze by sa zobudilo ma hurhaj? ako to znásaju vase deti? prespia to alebo su hore? nechcem aby sa naľakal ked pridu prve vybuchy.. :(

Strana
z2
bielasovicka
31. dec 2024

Moje deti sa nikdy nato nezobudili

doda3103
31. dec 2024

Mám decembrové deti. Syn práve oslavuje narodky narodil sa na Silvestra a keď mal rok spal úplne v pohode. Dcéra mala 17dni na Silvestra a v pohode spinkala. Môj syn ako 2r spal v kočíku pri domiesavaci🤣🤣 netreba stresovať zbytočne dopredu

tamvtme
31. dec 2024

Moje dieta ma 5 rokov a doteraz ju ohnostroj ani raz neozobudil (prvy Silvester mala 4 mesiace) a vzdy vsetko prespala

enoula
31. dec 2024

Kazdy rok sa budia odkedy su na svete. Ale našťastie hned aj zaspia

basska_b
31. dec 2024

Prespali to všetky moje tri ako šuter, ani nedychali. Prislo mi, ze je to pre nich ako biely šum. Psy na to reaguju vraj uplne inak, ale teda za deti mozem povedat, ze som mala tiez obavy a nebol absolutne ziadny problem.

arm3
1. jan 2025

@snazilka_bio_mamka tak ako? Spinkal alebo sa zobudil? Ja som sa tiež bála minulý rok mal 1 mesiac na Silvestra, to prespal. Teraz ako ročný sa zobudil a triasol sa strachom, pri každom buchnutí plač a hrôza v očiach. Ú nás trieskali do druhej rána.

yanni
1. jan 2025

No ako? My mame 5 deti a Ani jedno nemalo problem. Dve mali na Silvestera tiez 5 mesiacov, posledna sa narodila 27.12. 30.12. sme boli doma a na Silvestra prespala. Vtedyeste Bolo dobre. Jej prve narodeniny a druhy Silvester sme boli na lyzovacke a tiez prespala. A to bola high Need Baby. Cele dni prevrieskala ale v noci mohli aj Bomby padat, nic ju nezobudilo.

81anina
1. jan 2025

@snazilka_bio_mamka no môj 5r.sa prvýkrát na to zobudil alebo skôr nato že sme nelezali prinom 😀

majla87
1. jan 2025

@snazilka_bio_mamka moj 5r to tento rok prvykrat konecne cele prespal. Doteraz sa vzdy triasol od strachu a nevedel spat, ani zaspat aj ked bol uz uplne KO. Mal aj sum, aj stuple, aj vankusom prikryte usi, a aj tak.

hendikep
1. jan 2025

zaujimave ze Vam to deti prespali ( teda vacsine co citam ) … nam to buchaju uz od siedmej, moja dcera mokra ako mys ( 2r4m ) ani zaspat nechcela, ani sa len nepozrela len nalepena na mne, srdce jej bilo ako zajacovi. Ruky by som lamala tym co tu este o jednej hadzali petardy z okien, … to by malo byt prislovie ze “ Kolko petard zapalis, tolko krat si idiot” … este ohnostroj ok, ale petardy moze mat rad fakt len retard.

petulienka1
1. jan 2025

Ked je matka v klude, aj dieta je v klude 🍀

Strana
z2