icon

Rady na odplienkovanie dieťaťa

31. mar 2025

Ako dieťa odplienkovat ešte máme plienku na noc a na obed na spanie .dakedy sa zobudí so suchou plienkou .len ešte stále ku musíme používať. Nejaké rady .dakujem

viestta
31. mar 2025

Vydrzat, ked sa bude budit iba so suchymi plienkami uz ich nebude treba

zuzkaa1991
31. mar 2025

Na noc som odplienkovala.ked asi mala 3.5r ale hlavne ked mala.min mesiac suchu plienku lenze hned po zobudeni isla na nočník (wc) kedze dlhsie dieta lezi pusti....ale ja som cakala dlhsie moja lenivosť menit periny pri nehode v noci ;) takze preto dlhsie som.cakal.a dieta musi dospieť (resp telo) neda sa to naučiť ale urcite nebudit dieta v noci ako robia ine mamičky

Oficiálne.moja dcera bola od 2r bola odplienkovana cez.den

hopatko
31. mar 2025

Ak sa bude budit so suchou plienkou, tak je dieta zrele a pripravene spat bez nej...mozes zatial dat nepremokavu plachtu, ak by sa nahodou stala nehoda.

adeladulova
31. mar 2025

Áno aspoň 2 týždne rano suchá plienka a len prekonať strach. Mne pomohol v tomto muž, proste rozhodol ze nedá a syn to akceptoval a ja som len trpla co bude, ale bez nehody. Chcem povedať ze treba aj trochu odvahy (mal 2,5roka)

iivancova
31. mar 2025

U dcéry toto nefungovalo, že suchá plienka a potom bez - keď som jej dávala na noc plienku, tak okrem toho, že mala dramatické výstupy pri jej navliekaní, cez deň sa viackrát pocikala, čo sa nestávalo. Keďže je aj v noci kojená, nevydrží do rána. Takže som jej plienky zrušila, čo bola veľmi rada a po odsledovanom čase (cca 2 hod po zaspatí) ju posadim na nočník, vyciká sa a ďalej spí. A nie, nie je to drastické budenie, ona je rpi tom vypnutá, douspim na prse a spí ďalej. Aj tak sa mi často posadí a chodím ju uložiť, čiže veľká zmena to nie je, čo sa “budenia” týka. Ale ty si svoje dieťa poznáš, nemusí akceptovať medzizastavku na cikanie počas spánku. Len som sa chcela podeliť o skúsenosť, kedy začal regres kvôli tomu, že nechápala prečo raz plienku má a raz nie.

taktotedanie
31. mar 2025

Da sa to aj bez tej medzizastavky aby som sa budila v noci ja a budila na nocnik aj dieta? Ako je to so skolkou a poobednym spankom ?