icon

Režim 9-mesačných detičiek

5. okt 2022

Aký máte režim s cca 9m babatkami? My mame zajtra 9m, tak by som chcela vediet ako to mate vy. My mame ešte stale 3 spanky. Niekedy 2-ak ten prvy potiahne aspoň hodinku. A ake mate noci? Čo papaju vaše babatka? Kolko zjedia? Kedy vstavaju? Kedy chodite na prechadzky? Kedy sa im venujete a kedy domacnosti? Dakujem za vase odpovede.

konikkon
5. okt 2022

Moja dcéra už má 10 mesiacov o pár dní, ale režim máme takýto:
8:00 budíček, hygiena
9:00 raňajky (ovocie, jogurt, kaša a pod.)
Potom sa hráme, čítame knihy a pod. Ja niečo poupratujem, predpripravim obed. Dcéra sa vie väčšinou pohrať aj sama, takže sa to dá.
11:00 - 13:00/13:30 spánok, dorobim obed, namaľujem sa, venujem sa sebe. Niekedy si pospim s nou
13:30 dcéra obeduje - cestovina, zelenina alebo iná príloha s mäsom/ vajíčkom...
14:30 prichádza otecko, venuje sa dcére
15:00 ideme von, k babke a pod.
16:00 krátky spánok v kočíku
17:30 prídeme domov, má nejaký ľahky olovrant, hráme sa, trávime čas v kruhu rodiny
18:30 kúpanie
19:30 večera kaša/polievka/jogurt a pod.
20:30 spánok
V noci sa budí okolo 2:00 a 6:00 na mlieko. Niekedy počas dňa pospi aj 3 hodiny a vtedy už druhý spánok nemá. Jedák je taký priemerný a snažím sa jej už variť to, čo nám len v upravenej verzií. dnes má napríklad Tagliatelle na paradajkovej omáčke s dusenym kuracím mäsom.

cloviecka
5. okt 2022

My to máme podobné až na to papanie.nejak sa nám to pokazilo a dcérka vytrvalo odmieta príkrmy.chvilami som už zúfalá.

zorkahorka
5. okt 2022

S prvym synom som na prechadzky chodila, s druhym nie. Vopchala som ho na obed do kocika, v ktorom rychlo zaspal a nechala ho spat vonku. To mal namiesto prechadzky.on mal cerstvy vzduch,ja cas na domácnosť 😄

cloviecka
6. okt 2022

Ja som s prvým dieťaťom chodila na prechádzky 2x denne. S tromi sa to už nedá, som rada, keď to stihnem raz.je viac toho v domácnosti, mno 🤔