Ročné dieťa je celú noc hore

laura42779329
24. feb 2016

Ahoj maminky, potrebujem poradiť dcérka má rok a je už týždeň chorá.Má sopliky a kašeľ.Brala antibiotiká, takže teraz je to už oveľa lepšie, cez deň jej dá sa povedať nič nie je.Večer zaspi do 8-9, ale problém začne cca okolo 22:00.Vtedy sa začne stále budiť.Plakať začne aj každých 10 min.niekedy nestihnem ani zaspať a už je zase hore.Je to takto už celý týždeň, som neskutočne vyčerpaná, nevladzem nič.Doktorka nám dala fenistil kvapky, ale ani tie nezaberaju.A veru ani vez deň to neviem dospat, lebo spí tak max.pol hodinu za celý deň a potom je zbitok dňa unavená, ale spať nechce.V noci sa budí s plačom, ale niekedy začne len kričať a rozprávať.A takto hlasno gaga a nie a nie spať.Nepomôže ani keď ju vezmem ku sebe do posteli.Neviete niečo účinné, čo by pomohlo jej aj mne sa trošku vyspať?Lebo sa už asi niekde vyvalim 🙂 Aj muža som už ku nej spať vyhnala ja som spala v obývačke, ale to som sa nanu budila tak isto.Ďakujem za odpovede

eliskaevicka
24. feb 2016

Aj naša malá takéto obdobie tiež hlavne po chorobe ale aj po očkovaniach. Časom sa to upravilo. Ale možno jej idú zúbky. Tak by som skúsila panadol na noc. Nám sa budí ešte doteraz. A to ma režim. A nič. Proste si musí cucnut mlieka. Ale jeden čas mi aj pomáhalo. Ju dávať presne spávať. Napr. O 12 stej. Spala do kedy chcela A potom O 4 tej. A večer O ôsmej. Časy sú rôzne. Keď nespí vôbec cez deň tak aspoň večer. Presne O tom istom čase. A keď jej to trva dlhšie ( zaslanie) tak ju zoberte hodinku pred tým aby spala vtedy kedy má.

monikver
24. feb 2016

Ak je chora, tak jej skus dat na noc nurofen detsky. Mozno ju boli hrdielko, toto pomoze aj na to. A skus ju dat lezat tak, aby mala hlavicku vyssie. Mozno jej zatekaju sopliky a to ju budi.