icon

Ročné dieťa odmieta prehltnúť stravu

terezia1988
6. dec 2018

Ahojte, dcerka bude mat 13 mesiacov a uz asi dva mesiace nechce prehltnut stravu ani mixovanu proste drzi v ustach....prehlta len caj/vodu a mlieko. Zacalo to postupne najskor prestala prehltat jogurty potom obedy ....vzdy mala rada avokado a vecernu krupicovu kasu to prehltla ale posledne dni ani to...ked chcem do nej dostat jedlo musim jej dat zapit no nie vzdy chce ...a preto nam krmenie trva velmi dlho...doktorka mi pomoct nevie urobila vysetrenie aj vytery krv ma v poriadku. Je zdrava.Od malicka je slaby jedak vzd som ju musela nejak zabavat aby nieco zjedla ...no jedla. Mate niekto podobnu skusenost? Prosim nepiste mi ze ju mam vyhladovat skusala som ju nechat bez jedla bola iba na mlieku nepomohlo...nemozem ju uz nechat tak lebo za mesiac mi pribrala len 100 gramov za vsetky rady vopred dakujem

Strana
z2
ninula11
12. dec 2018

Ahoj, nasa mala ma 17mes a je asi takto: 90ml mlieka v noci, na rano detto, desiata pol banana, obed iba 1 naberacku polievky, olovrant mandarinka, vecer 60ml kase a 60ml mlieka .. tak zhodnot kolko toho nasa poje za cely den .. tak ako polrocne dieta zacinajuce s prikrmami a to tie vypiju toho mlieka viac :( aj my sme chodili po dr, ci je v poriadku, krv a .. zial je to typ dietata .. vazime 8,9kg je velmi sikovns, bystra, pohybliva a hlavne zdrava .. tak by som z toho tragediu nerobila, pokial nejako nechudne 🙂 drzte sa!

kristina1612
28. dec 2018

@katrin21 vo všetkom bola úplne v pohode
@katrin21 vo vsetkom bola úplne v pohode.

katrin21
28. dec 2018
Strana
z2