Skúsenosti s depresiou po pôrode
Ahojte som po porode uz 3 tyzden.vzdy som tuzila po dietati.je to moje vytuzene dieta.no po porode som hned na druhy den dostala uzkost:( snazila som sa to predychat aby som vedela sa o maleho postarat.
Nerozumiem tomu,ze som sa tesila na matrerstvo a zrazu aj teraz mam uzkosti,pochybnosti a na toho maleho cloviecika pozeram a pytam sa ako to ja s nim zvladnem.
Preco nemam hned take to mamickovske puto...som zufala:( mate s tym niekto skusenost?
@nikolkastrbova na blbé stavy funguje koža na kožu s bábätkom. Babo v plienke nech spí na tebe, ty si rozhrn košeľu a prikryte sa. Takýto kontakt je liecivy. Ú nás ide babo po pôrode do perinky a tam kontakt chyba. Aj preto ženy dostávajú popôrodné blbé stavy. Chyba priamy fyzicky kontakt, plus náročná starostlivosť robí svoje, ale koža na kožu aspoň na hodinu denne robí čary. Na dojčenie skus mamila.sk laktacnu poradkynu. Takto skoro po pôrode sa dá tvorba mlieka navýšiť a kľudne môžte ešte dojčiť aj výlučne bez umelého. Držím palce
@nikolkastrbova preco uz od narodenia pije umele?ved to ani nemohla lekarka zistit, ze mu nestaci tvoje.To je normalne, ze svoje uz mas len raz za den, ked sa nekoji.na koliky je dobra rektalna rurka vyprdi sa a je pokoj.Pripadne mu rob prestavky na odgrgnutie pocas krmenia z flase.Tieto koliky su bezne ani to nemusi byt ziadny problem v mlieku ci niecom inom.moja ich mala vyse mesiaca
@mogaa davame aj cajik
@luccija nie od narodenia pije umele,tak po tyzdni az zacal pit umele.do vtedy som kojila.skusim aj tu rektalnu rurku aj to castejsie odgrgnutie🙂dakujem za radu.
@looba juj tak to skusim🙂kozu na kozu;)po porode som ho mala hned 2 hodiny na mojom tele.tak budem rada ked mi to pomoze.dakujrm krasne
@nikolkastrbova a mas dobru flasku?predavaju aj aj taku anti kolikovu
@lucyluv aj ja mam napomocneho priatela on je uzasny a keby nebolo jeho tak ja to nezvladnem
@nikolkastrbova moja skúsenosť pri prvom dieťati som tiež mala popôrodnú teda myslím si. Keďže to bolo ťažké a ja som si v hlave povedala že to sama zvladnem tak som sa naučila mechanicky s malým fungovať. Mala som ho rada len som stále citila taký divný pocit. Matkou som sa stal až pri druhom dieťati hrozne ľutujem že som si chlapca neužila viac nemojkala a neviem čo všetko. Nevedela som to nešlo to proste. Malú teraz by som rozpucila od šťastia ale už aj malého úplne som sa zmenila vo vzťahu k nemu ♥️ a zato ďakujem našej malej slečne
@nikolkastrbova tak potom napíš, či sa osvedčilo 🙂 môj malý ma už 4m ale stále občas si ho dám takto do nosiča spať a potom chodím vysmiata jak lečo.
@luccija mam antikolikove vsetky flasky
@looba dam vediet🙂
@majusska202 je to zvlastne,ze hned si nenajdeme taky ten Ňuňu vztah a pri tom som si myslela,ze to je automaticke ked sa narodi ta mala laska...no ja si tiez tak neuzivam to mojkanie a tak.
Tak ale to je super,ze teraz pri druhom si to tak uzivas uz🙂 a verim,ze aj ja sa stanem rychlo matkou🙂)
@nikolkastrbova je to zaujímavé že čo to v tele ženy spôsobí. Neboj bude dobre. Hlavne sa o Tom rozprávaj mne pomohla v tom švagriná. Počúvala má a chapala.

@nikolkastrbova prípadne skús dávať aj feniklový čaj