Slinenie 3 mesačneho dieťaťa
Pri hrách s hrklavkami veľmi slintá. Čo to môže znamenať? Ďakujem
@kristinia43 neboj nic to neznamena,kazde dieta to robi...aj nasa ako 3mesacna strasne slintala,aj podbradnik som jej musela davat.So zubmi to nema nic,aspon u nas to tak nebolo,vysiel jej prvy v 9m.
Že je dieťa 😄 jedine to to znamená
Naša má 12 mesiacov a na ceste konečne prvý zub, slintá doteraz. Pár mesiacov bolo takých, že podbradníky som mohla v ruke vyžmýkať 🤢 keď ich nemala, mokrá po pupok.
Okolo 2 mesiaca sa dávajú do poriadku slinné žľazy a tvoria sa sliny, pomáhajú deťom aj tráviť, alebo slincú, keď idú zúbky.
Žiaden nezvyčajný jav 🙂
Robí to každé dieťa. Keby si nemala zuby aj ty by si slintala 😀
@kristinia43 moj ma 15 mesiacov a v kuse slinta, stale nieco zuzle a stale mu tecu sliny - dost nechutne🙂 ale je moj a lubim ho aj takeho uslintaneho. Prvy vobec neslintal; Je to individualne. Verim, ze do 15 to prejde ;)
Moji slintali obaja od 2.mesiaca. druhy syn dokonca tak ze podbradniky / slintaciky nosim ako povinnu vybavu. Dolezitejsie je to ako plienky.
@kristinia43 deti slintajú dosť, len si to asi všímaš iba keď sa hrá s hrkalkami. Stella tak gebrila, že som musela mať stále pri sebe plátenú plienku a utierala som ju :D Skončilo to asi po pol roku...
Môj maly vždy začne slintat viac keď mu ide nejaký zúbok , teraz mal 6 mesiacov a ide mu 8mi zub , sliny by som mohla zbierať do vedra 😂😂😂
@kristinia43 zuby

neznamena to nic, je to normalne, ze male deti maju zvysenu tvorbu slin, niekedy deti vela slintaju, ked im idu zubky