icon

Slinenie 3 mesačneho dieťaťa

kristinia43
27. máj 2019

Pri hrách s hrklavkami veľmi slintá. Čo to môže znamenať? Ďakujem

pribinak
27. máj 2019

neznamena to nic, je to normalne, ze male deti maju zvysenu tvorbu slin, niekedy deti vela slintaju, ked im idu zubky

miirkka1
27. máj 2019

@kristinia43 neboj nic to neznamena,kazde dieta to robi...aj nasa ako 3mesacna strasne slintala,aj podbradnik som jej musela davat.So zubmi to nema nic,aspon u nas to tak nebolo,vysiel jej prvy v 9m.

nika3136
27. máj 2019

Že je dieťa 😄 jedine to to znamená
Naša má 12 mesiacov a na ceste konečne prvý zub, slintá doteraz. Pár mesiacov bolo takých, že podbradníky som mohla v ruke vyžmýkať 🤢 keď ich nemala, mokrá po pupok.
Okolo 2 mesiaca sa dávajú do poriadku slinné žľazy a tvoria sa sliny, pomáhajú deťom aj tráviť, alebo slincú, keď idú zúbky.
Žiaden nezvyčajný jav 🙂

candii
27. máj 2019

Robí to každé dieťa. Keby si nemala zuby aj ty by si slintala 😀

lubi40
27. máj 2019

@kristinia43 moj ma 15 mesiacov a v kuse slinta, stale nieco zuzle a stale mu tecu sliny - dost nechutne🙂 ale je moj a lubim ho aj takeho uslintaneho. Prvy vobec neslintal; Je to individualne. Verim, ze do 15 to prejde ;)

valeriadk
27. máj 2019

Moji slintali obaja od 2.mesiaca. druhy syn dokonca tak ze podbradniky / slintaciky nosim ako povinnu vybavu. Dolezitejsie je to ako plienky.

nelinka888
27. máj 2019

@kristinia43 deti slintajú dosť, len si to asi všímaš iba keď sa hrá s hrkalkami. Stella tak gebrila, že som musela mať stále pri sebe plátenú plienku a utierala som ju :D Skončilo to asi po pol roku...

nahbia
27. máj 2019

Môj maly vždy začne slintat viac keď mu ide nejaký zúbok , teraz mal 6 mesiacov a ide mu 8mi zub , sliny by som mohla zbierať do vedra 😂😂😂

sono2
29. máj 2019