icon

Sme mamičky v produktívnom veku

26. jún 2025

Dobry den, ja a moja kamoska (tiez mamicka ako ja) nemame produktivne obdobie. Poznate to? Ja nie. Preto pisem. Vcera som stratila moje dieta, na chvilu som sa otocila a bola fuc (moja prostredna dcera z vlastneho rodu). A tak som urobila kolecko po byte a zrazu som ju nasla v skrini. Ukladala pradlo. Normalne som neverila vlastnym ociam. Tak som zavolala kamoske aby prisla a doniesla jedlo lebo som bola uz hladna. Napiekla mi kolac. Kolac bol dobry. Ale teraz sa uz dostanem ku problemu. Chcem byt PRODUKTIVNA. Nemam energiu varit kolac. Nemam energiu na produktivitu. DAJTE RADU. Chcem povysavat, ale ono to sa samo nespravi. Manzel pije a ja chcem tiez lenze on pije len vodu. A vadi mi to a nechce mi pomoct a nechce sa starat o moje deti. Teda aj jeho (dufam). Dajte rady, chceme sa stat zodpovednymi matkami! Prosim hlupe komentare si nevyprosim, dakujem.

janulicek45
26. jún 2025

Wtf ??? Malé IQ alebo troll ?

billy_jean
26. jún 2025

Niekto si dnes už svoje odpil ako pozerám...

viestta
26. jún 2025

toto bude iny matros...

martinkatinka
26. jún 2025

Blby prekladac alebo umela (ne)inteligencia

lucia13022023
26. jún 2025

Ešte je len jún a ľuďom už teraz to slnko nerobí dobre.

diewcatqoo
26. jún 2025

Pije len vodu, lebo alkohol asi vypila manzelka 🤷‍♀️

domkakvet
26. jún 2025

Zacni tym, ze zistis koho su to deti, potom upec kolac, na vysavanie sa vykasli a manzelovi dolej vodu nech ma energiu, povysava on.

huxy
26. jún 2025

Tak variť koláč ani len neviem 🤔😂

simik22
26. jún 2025

Prázdniny začínajú až zajtra 🙂

martinkatinka
26. jún 2025
@huxy

Tak variť koláč ani len neviem 🤔😂

@huxy ja som uz kolac aj grilovala 😆

autor
26. jún 2025

Mrzi ma to ze som niektorych vas zhnevala ale mala som pred rokov autonehodu a nie som zo sloveska takze zle sa pisu mi vety. Dakujem. Moje auto narazilo na barieru cestnu a od vtedy mam problemy. Dufam ze to chapete. Som rada za moju existenciu

margotka17
27. jún 2025

Čo tam po varenom koláči od kamošky. Podľa mňa je lepší pečený, na to vysávanie si kúp robot, ten pobeha aj pod gaucom, ani mu vodu nemusíš dolievat ako manželovi.

heleninamama
27. jún 2025

Andrej Danko, choď sa zabávať niekde inde!

billy_jean
27. jún 2025

A pomohli sme ti tu?

0silvia0
27. jún 2025

tak keď dieťa vie ukladať prádlo, tak sa naučí aj variť koláč a upratovať, ty pokojne môžeš hľadať stratenú energiu.

simik22
27. jún 2025
@heleninamama

Andrej Danko, choď sa zabávať niekde inde!

@heleninamama náhodný generátor slov👌🏻🤣🤣