Som neskutočne unavená, vyčerpaná
Mám 5 mesačné bábätko a ja nevládzem. Som neskutočne unavená, vyčerpaná. Bábätko prespí celú noc, vstáva o 6tej. Ja nevládzem vstať a keď aj vstanem potrebujem spať ďalej. Kľudne by som prespala celý deň. Nevládzem sa starať o domácnosť. Proste hrozná únava. Navyše ma nič nebaví a nič sa mi nechce. Len ležať. Bola som aj u dr tak krvný obraz v poriadku, hormóny štítnej žľazy tiež. Poraďte ako sa nakopnúť. Strašne som negatívna, vo všetkom vidím choroby. Celé zle. Mne to strašne vadí, ale neviem sa z toho dostať. Sú nejaké vitamíny na energiu alebo čo mám už robiť? :(
Mám to asi mesiac. Tehotenstvo bolo super až do 32 tt keď mi zistili preeklampsiu. Rodila som predčasne a mala som komplikácie po sekcii. Skončila som na jis a malého som nevidela 4 dni po narodení. Mesiac sme boli v nemocnici. Dúfam že fakt nezačínam depkovať :/
moze byt, ze teraz to vsetko na teba dolahlo.. skus vyhladat psychologicku, ta ti pomoze s tym.. poviem ti ako je, toto su veci s ktorymi si sama neporadis.. viem co prezivas, viem o tom svoje..
je mozne, ze je to depka, ale pripadne najskor by som vyskusala nejake vitaminy, aby si mala viac energie, ak to nepomoze, tak smer psychologicka 🙂
mala.si to narocne. ako sa citis teraz?

Skús zájsť k psychologicke. Aj takto sa môže prejavovať začiatok poporodnej depresie. Ta sa môže objaviť aj 2 roky po pôrode, aj neskôr. Určite ti odporučí aspoň 2x do týždňa čas sama na seba. Treba sa vyrozprávať, dať to von. Určite by ti to pomohlo. Niekedy pomôže aj vínko pri dobrej kamoska, ktorej môžeš povedať všetko 🙂 držím palce ❤️