Som nešťastná z pohlavia deti. Ako sa s tým vysporiadať?
ahojte, velmi sa za to hanbim ,mam doma dvoch zdravych chlapcov a velmi som neštastna z toho že nemam ani jedno dievčatko.Vždy som tužila po dcerke a nemam ju.Dalšie dieta už nemožem mat zo zdr. dovodov.Je mi velmi smutno a hlavne ked sa niekomu blizkemi narodi dievčatko ☹ tažko to zvladam aj ked svoje deti milujem a nedala by som ich za nič na svete.Ako sa stym vysporiadavate? Prosim nepište mi aka som zla a že mam byt vdačna za to čo mam ,lebo to ja som ale nejak vždy mi je luto že nemam to dievča.
@luciferka22222 Mám pocit, že bohužiaľ, ľudia potrebujú problémy, stále niečo riešiť a dosahovať... nebyť spokojní... je to smutné.... otázne je, prečo tieto pocity máš.... možno vždy išlo všetko príliš ľahko... život isto tieto karty zmení... vsugerovať si pokoru a vďačnosť človek nedokáže, ale život tieto veci porieši za nás.... pocity pocity.... treba vydržať a moc sa v tom nešpárať... zmenia sa časom a okolnosťami.... mne sa niekedy zdá, že tieto pocity sú daňou za istú rozhíčkanosť žitia... naozaj, nemať ani len partnera, ktorý by to dieťa žene spravil a isto by si neriešila či chlapec alebo dievča...
Myslim, ze si dievcatko prilis idealizujes. Co ak by s tebou nechcela pri kavicke preberat chlapov a ani varit a piect? Ja som v zivote s mojou mamkou chlapov nerozoberala a do varenia a pecenia sa tiez nehrniem. Naopak moj mladsi brat miluje vyvarat 🙂. Skus viest synov k vareniu, peceniu a zdoverovaniu sa a mozno budes nakoniec spokojnejsia nez s potencialnou dcerkou.
@uhnakova si to krasne napisala 🙂 ja viem že to že by som mala dcerku mi nezaruči to že si snou budem aj rozumiet ale tak asi mam nejake predstavy a sice starši syn je skor dievčensky a dost citlivy ale nemyslim si že v dospelosti mi bude nejak nakloneny. Ja mam super vztah s mamou a vždy som tužila mat preto dcerku aby sme mali takyto vztah.
Alebo sa snažiť o dieťa 15 rokov a nič, asi tiež by pohlavie nebolo problémom....
@luciferka22222 adoptuj si🙂
@luciferka22222 ja mám troch synov. Nechápala som, prečo ma ľudia ľutovali, že čakám tretieho chlapca. Každý len, že škoda, že to nebude dievčatko. Je to môj malý zázrak. Milujem ich všetkých troch neskutočne a dievčatko mi vôbec nechýba.
@luciferka22222 ahoj,..ja som akosi..verim na pocity ak mas pocit ze ..ti nieco chyba..tak asi sa jedna dusicka pyta na svet skus zvazit toto volanie...a..hoci budes pracovat aj pri malom babetinku...tak bud adoptuj alebo skus este tehu ci nebude dievcatko...to su znamenia..dusa sa pyta ku tebe 😉
inac ja som tiez citila nepokoj ked mi povedali ze dvojcata su jednovajecne a chlapci...chapem ta..kvoli veku uz nechcem byt tehu...ale tiez by som si velmi priala mat doma ruzovu penu...su zdravi..som vdacna ale mam stale pocit ...neplnosti v rodine..ako keby nam nieco chybalo... 🙂 mozno ruzovy uzlik a ruzove babiky..tie auticka su niekedy fakt vsade 😀
@luciferka22222 mozno by si nemusela este tak uplne odpisat pripadne dalsie tehotenstvo. Aj ked uz neplanujete, budes to mat psychicky jednoduchsie, ak si povies, ze ste to len odlozili o tri-styri-pat rokov a ze potom to mozete znovu zvazit. Ulavi sa ti, ked si to takto v hlave pozmenis. Ved zivot je dlhy, mozno sa naozaj este prerozhodnete a nakoniec budes mat dievcatko 🙂.
Ja ta uplne chapem, tiez mam 2 chlapcov a cely zivot som tuzila po dievcatku, nikdy som nechcela mat viac deti len jednu dceru, narodil sa prvy syn a ja som chcela dcerku tak sme sa dali na druhe a ups zase chlapcek 😀 Milujem ich nadovsetko, nevymenila by som ich za nic na svete, ale ta tuzba tam stale niekde je, ked vidim svoje neterky alebo kamoskine deticky... tak sa asi dame aj na tretie, nastastie tuto moznost mam... a chlapcenske meno uz mam vybrate keby to znova nevyslo 😀 😀
@luciferka22222 si blbá prepac zato,aj ja by som chcela parik,no ale hlavne je pre mna ci vobec to druhe babo,zena ty sa asi nudis a nemas co robit od nudy,ci neviem nechapem ten tvoj rozum 😠
Buď vyhľadaj pomoc psychológa alebo si dievčatko adoptuj...alebo nechaj narásť jednému dlhšie vlásky a fantazíruj, že je dievča... 😝 ...to by nemuselo dobre dopadnúť... Časom ťa to určite prejde, že nemáš dievčatko...ja som tiež chcela skôr dievčatko, ale hovorila som si- hlavne, že bude zdravé- a teraz som šťastná, že ho mám, relatívne zdravý...neviem si predstaviť mať dievča...ale chceme ešte jedno, tak uvidíme, čo to bude... A. je môj poklad..
Ja mam troch chalanov ale teda nikdy mi to niak neprišlo že nieje dievča 🙂 ,kamaratky majú- chodím sa hrat s babikami k nim 🙂 ale priznám sa že prvé vnúča by som strašne chcela vnučku 🙂
nevidim kolko maš rokov
@luciferka22222 skušaj ďalej 🙂
Ja mám 3 chlapcov, tiež som vždy "čakala" na dievčatko... a takto to proste vyšlo 🙂. Veru poobzerám sa aj ja po obchodoch kde sú regále s dievčenským oblečkom, pokochám sa, že aké krásne vecičky, ale už neriešim... Som vďačná za moje deti a nemenila by som. Moji chalani sú úžasní, a všetko sa dá s nimi robiť tak ako aj s dievčatami, neboj. Aj "kávičkovať", aj piecť, aj variť, aj nakupovať, aj super porozprávať, dokonca si nechám v obchode poradiť od môjho skoro už 15-ročného syna 🙂. Takže hlavu hore, užívaj si to, že ich máš, a neplač nad tým, čo nemáš. Aké vzťahy si s nimi vytvoríš, také ich budeš mať. A je jedno, či je to dievča alebo chlapec.
Ja chápem ako sa cítiš. Moja rada je, aby si sa naladila inak. Nerozmýšľaj o niečom čo už nikdy nedosiahneš, musíš byť realista, pretože len tak "pôjdeš ďalej". Dievčatko nikdy mať nebudeš, je to fakt s ktorým sa musíš zmieriť! Nemysli na to, vypusti to z myšlienok. Radšej najdi pozitívum vo svojich deťoch, s ktorými tiež môžeš mať super vzťah. Ja mám zas tri dievčatká, nemenila by som ich za nič na svete, ale keď sa nám narodila prvá dcérka, ďalšie sme si želali chlapca. Ale mali sme nielen druhé ale aj tretie dievčatko...rodičovstvo je o pokore a prijatí. Keď pozerám na tie páry, ktorým sa narodili choré detičky a oni ich prijali a sú pre nich to najcennejšie...váž si to čo máš, je to zázrak, že máš zdravé deti...tehotenstvo je tak zraniteľné a to Tvoje prebehlo s tým najšťastnejším výsledkom.
Držím palce, nech sú Tvoje myšlienky usporiadané a pozitívne naladené pre budúcnosť. 🙂
Vzdy to tak bolo a vzdy to tak bude lebo sme ludia...chceme to co nemame...ano,mam vytuzenu a vymodlenu dcerku na ktoru som si musela pockat a stale si hovorim,ze budem ta najlepsia mama,nebudem na nu zvysovat hlas atd...ale zial nedodrzala som to... mas zdravych syncekov a neboj....z vnucky sa budes vytesovat az az....ved sa hovori,ze az ako babka ci dedko si vychutnaju svoje vnucatka,mozno viac ako svoje deti 😉
@majca1581 je mi špatne, keď tu čítam, že baby sa pýtajú, kedy treba sexovať,či ráno, či večer,akú polohu treba vyskúšať aby sa podarilo dievčatko,akú polohu aby sa podaril chlapček, potom sa pýtam,majú tieto ženy vlastne nejaké problémy? keď riešia toto a opisujú to, že aké sú nešťastné, keď to nie je to, čo si želali,je to choré,každej jednej by som potom dopriala, snažiť sa o bábetko 10-15 rokov aby pochopila čo je dôležité
@luciferka22222 ja ta chapem. od puberty som chcela dievcatko... ako jej budem robit copiky, ako budeme super kamosky, krasne ju obliekat... aj v obchodoch je vela veciciek prevazne dievcenskych, pre chlapcov je maly vyber. a kupovat stale auticka roznych druhov a farieb tiez nie je bohvieako lakave lebo furt to je len auto... proste dievcatka su v tomto lepsie, ze je tam viac moznosti na kupu oblecenia a hraciek. ked som otehotnela tak som sa tesila a dufala, ze to bude dievca. dokonca aj moj muz chcel dievca, aj meno sme hladali len dievcenske. ked mi lekarka oznamila, ze to bude chlapec, tak som sa rozplakala... ale co ma clovek robit? a mam najkrajsie dieta na svete. aj ked zle ako sto certov ale tiez by som ho nevymenila za nic. teraz som opat tehotna a jasne, ze chcem babiznu, ale nejak vnutorne mam pocit, ze to bude opat chlapec :( co narobim... neda sa to zmenit nijak a musime si povedat, ze to tak ma byt. mozno keby si mala dievca, mozno by to bolo ine, mozno horsie. preto to uz neries, divaj sa na svoje dva poklady s laskou... vsetko ma byt tak ako sa stalo!
Ja mám dcéru 19 a synov 17 a 11 a som vďačná za svoje detičky ani vo sne by ma nenapadlo mať iba jednu sortu ako niekto hovorí ja som vždy chcela párik chlapčeka a dievčatko a máme 😃 a najmladší je užastných ten sa chce stále pomaznať aj zo staršími súrodencami 👍. Moje deti majú krásny vzťah majú sa radi a jeden bez druhého to sa nedá a s dcérou aj keď je na internáte každý deň si zavolajú a aj nám rodičom všetko povedia 😄☺️
@luciferka22222 az by ti pan boh jedno vzal spamatala by si sa ......
co tu citam ze od puberty chcem mat dievcatko,alebo chlapceka,alebo dvoch chlapcov,alebo dve dievcatka,alebo aj párik , tak,boze teste sa ze mate vobec deti!!!!!!!!!!!! 😀 😠
Aj ja mam dvoch chalanov. Jasne ze aj ja som tuzila po dievcaktu. Saticky, copiky maslicky vonacky a mam spidermanou , transformerou, srandu v blate a s cukajucich pepesou 😀 😀 Ale ja si zvyknem povedat ze aj ta to maju chlapi na tomto svete lahsie, nebudem sa musiet aspon potom tak strasne o nich bat, skorej si v zivote poradia.
Precitaj si tento clanok je uplne genialne a pravdivo napisany 🙂 http://spuntik.zoznam.sk/cl/1000720/1427085/
@amstelko ano verim že sa ti to podari este ...stale treba verit ...moja teta nemohla otehotniet 17 rokov po 17 rokoch sup a bolo narodilo sa jej zdrave dievcatko ...nestracaj nadej ..ver tomu neopustaj sa ...ja som napriklad neplanovala babo ale stalo sa ..raz som sa s mojim muzom milovala a vznikla z toho dcerka...musi to byt tazke pre teba ale velmi ti budem drzat palce 😀

Baby tu pisu rozne komenty, no ja ta chapem, mam kamaratku, co ma doma 2 malych nezbednikov a neskutocne tuzi po dievcatku, a nevzda sa tej myslienky, proste chce mat aj babu, je hotova ked vidi moju malu alebo kamoskynu, takze je rozhodnuta mat neskor aj tretie babätko, mne osobne je to jedno, hlavne nech su deti zdrave, ale moj manzel ja na tom podobne, len tuzi strasne po chlapcovi, tak uvidime, ci nam to vyslo 🙂