icon

Som zlá mama?

anavila
11. jan 2012

ahojte...neviem, či to je len také obdobie, ale mám pocit zo seba, že niesom práve najlepšou mamou, aj keď by som ňou chcela byť. Ako vidíte v mojom profile, mám tri malinké deti. Ide o to, že by som sa im chcela maximálne venovať, ale varím, upratujem, a to mi zaberá dosť času...stáva sa, že na nich niekedy aj kričím...Miško mi v poslednom čase robí hrozné nervy.. ...všetko ničí....stále neičo vyvedie...chce len sedieť na linke a pomáhať mi pri varení, keď mu vezmem varešku tak sa rozčúli, krčí a potom aj ja kričíma 150 ďalšich príkladov by som mohla menovať...ľudia, stále pozerám v telke, v časpoisoch ako sú mamy k svojim deťom milé a stále láskavé...aj ja som , ale nie vždy...chcela by som sa vás opýtať, či som sama v takomto "stave" alebo je nás viac...milujem svoje deti a chcem im to najlepšie, ale stale cim dalej tym viac mám pocit, že im dávam príliš málo...a že to nezvládam..a bonus : manžel príde domov z práce a ja prestávam pre ne existovať...normálne mi to niekedy pripadá, že ma neznášajú...ked sa napríklad udrú a idem im to pofúkať a pomojkať ich, tak ma len odstrčia a ťahajú sa k otcovi
:( ako to mám zlepšiť? poradte. dakujem

Strana
z9
vanga223
14. okt 2013

@kamilecka Poznas tu Lenku Sosovu ked sa tak vyjadrujes??? Lenka pracuje len v skorych rannych hodinach a naplno sa moze venovat syncekovi.Neplet si zavist - je to fajn baba a ver, ze skvela matka. Priala by som Ti ju poznat osobne a ver, ze by si ju viac negativne nezobrala do ust...

tepka
15. okt 2013

@stanustek teraz neviem čopresne som písala🙂ale som tehu stalo sa a musím to zvladnuť ano mam strach ale že dve deti je potom lepšie ako jedno som počula...hm

stanustek
15. okt 2013

@tepka tak držím palce a daj potom ak budeš chcieť vedieť ako si zvládla prvý polrok a čo nato druhé dieťa. 🙂 a či je to pravda že mať dve je lepšie ako jedno...

kinna
Odpoveď bola odstránená
tepka
15. okt 2013

@kinna juj dakujem!fuha klobuk dole🙂

Strana
z9