icon

Spánok 8-mesačného

claudybaumy
15. dec 2022

Ahojte dievčatá chcela by som sa poradiť/porozprávať
Môj maly mal dokonalý spánok dva krát tri krát za deň a celu noc prespal bez problémov a uspavala som ho na cicke do 10 minút spal no okolo 6teho mesiaca tak v polovici sme sa presťahovali a od vtedy katastrofa cez deň obcas zdriemnutia a večer trojhodinové uspávania. Na balkóne v kociari to ešte šlo ale už ho nechcem dávať na balkon chcela by som aby spal dnu normálne vo svojej postieľke
Viete mi poradiť aký máte režim koľko spankov a ako uspavate ?
Ďakujem
Maly je plne kojeny ale papať som mu začala dávať od piateho mesiaca takze teraz papa aj tri krát za deň ale jedlom kojenie nenahrádzame

andreatytler
15. dec 2022

@claudybaumy Myslim ze ten pokazeny spanok je skor sposobeny zmenami v jeho zivote ako tym ze ste sa prestahovali. Nas syn mal najhorsi spanok v case ked zacal stvornozkovat az kym nevedel samostatne chodit, cize od 6 do 11 mesiaca. Ta mobilita boa tak obrovsk zmena a bolo to tak vzrusujuce ze spanok isiel na druhu kolaj.
V tom veku sme mali 2 denne spanky po 2 hodiny 3 bdelle okna (2.5, 3, 4 hodny). Rano nevydrzal byt hore dlhsie ako 2.5 hodiny, ale k veceru potreboval byt hore dlhsie aby zaspal, ale to zaspavanie bolo aj tak 1-2 hodiny.

hilda08
15. dec 2022

@claudybaumy mam 7 mesačného, do polroka vsetky denne spanky v kocari, teraz v postielke, položím ho na paperovu perinu chytím ho na ruky nakojim trosku pohojdam spi za par minut, prespi dve hodiny, niekedy sa medzi cyklami trochu preberie da si sám cumel a spi dalej…vecer nakojim, položím do postieľky a cakam kým zaspi, niekedy desat minut, niekedy polhodina…ale ako sa začal viac hybat bez tej periny mi nezaspi, hned sa otaca ked ho položím len tak, musi byt v tom “utopený” vtedy vie, ze sa ide spat

ivangeline
15. dec 2022

Uz by som presla na 2 spanky,ked sa tak cez den brani spat.