Spánok 9 mesačného chlapčeka
Maminky prosím poraďte mi dnes sme prišli po 8 týždňoch domov s Nemecka bola som tam s mužom aby sme boli spolu ako rodina. (Všetko bolo fajn ) úplne , pohode chceli sme ísť domov .. lebo malému už bolo dlho a tak. A muž mal dosť nadrobene,cestu sme zvládli všetko v pohode.
Len doma... Presné som mala strach a som nešťastná s toho 😢😢 úplne pred odchodom krásne som nakojila dala do postieľky a spal.. budil sa ale spal.. nad ránom sme si ho vzali k sebe. Prišli sme tak okolo pol 2 poobede tak plakal chápem musí si zvyknúť,nevidel dlho rodičov,sestrine deti..deda a tak.. a proste .. zase sa adaptovať. Pomaličky len proste teraz furt odijdem plače za mnou.. lebo bol stale somnou.. takže keď je pri manželovi je zlý i ak je to nádherný chlapček ktorý sa vyhral sám a usmievavý a veľmi šikovný a múdry ♥️♥️ trápi ma to .. lebo som ho musela silou mocou uspať na rukách a plakal až tak jačal alebo ako to nazvať . Boli ma to..myslíte že to prejde treba mu dať čas ? A že bude aj naspäť zaspávanie v postieľke? Pekne ? Tam spal s nami.. takže možno aj preto .. ale keď som ho dala spať poobede úplne v pohode. Poraďte mi prosím snažím sa byť trpezlivá a tolerantná aj voči malemu a chápať ho.A ešte jedna vec.. kojim,ale krásne si aj popapa ..cez deň.. je Max kojeny 2 krát v noci 1-2x krát tiež.. inak je to čaj.. čo pije takže večer okolo 20:00 chodí spať a dám dve prsia sktorých pije a ešte čaj.. potom takže zaspí skôr na čaji..ako na mliecku poraďte prosím 😢😢
zaspí skôr na cajiku ako na mliečkozaspíí skôr na čaji ako na mliecku nporafte ďakujem 😢😢😢😢
Zmena. Niektoré detičky reagujú na zmeny a iný rezim horšie ako iné. Moja dcérka bola toho príkladom. Aj to ,že išla spať o pol hodinu neskôr ako bola zvyknutá bol dôvod na plač.az časom sa to veľmi zlepšilo, no stále má rada pevný režim. Chce to len cas
Aj to moje malé to má,to sedí....keď k nám príde návšteva je to hrôza,zato keď my prídeme na návštevu tak je kľudný😁
z napisaneho - to pises prvy/druhy den po navrate? no ved dieta je rozhasene z cestovania, zmena rezimu, zmena prostredia ... dlhacesta autom. normalne to prejde.
A prosím ťa, nepíš, že je zlý
Ďakujem krásne ♥️♥️❤️❤️hádam ano ❤️❤️ veď chápem tam bol jednoizbak jedna izba ,a video má furt a keď nie prišiel si za mnou lebo vedel kde ísť ❤️❤️ tu je veľký dom.

To že plače za tebou môže byt separacna úzkosť. Je to obdobie cca od 8 mes. Časom to prejde.