Spánok a zuby u 18 mesačného
Baby prosim poraďte mi,ja už neviem čo mám robiť☹
Mam syna ma 18m, dneska🙂 spaval do 11mesiacov ako batoch, malk sme rezim, postielka mlielko a o 19.00 som nevedela ze mam dieta😂🙏🏼
No zacali stolicky prve a boli sme cele noci hore a nevravim ze spat chcel len o 22.00 nie skor, skusala som vserko cez nurofeny, olejceky, uspavanky rozpravky tichomvyplakanie.... nic nepomohlo, jednoducho scervenali lica, prsty v ustach a uz sme vedeli ze je zle. Dva mesiace sme fungovali sposobom, uhojdat pospat zase uhojdat na dve hodky pospat...zrazu postielku ani vidiet..
teraz nam idu zadne stolicky, mame zase velke problemy, doktor mi prepdisal kvapky kedy to uz nevydrzi maly aby sme mu dali, a veru par razy sme dali. Dieta ked sa mi hadzalo dve hodiny o zem a plakalo a plakalo
Ano od bolesti. Netrucoval ani si nepytal pozornost, poznam ho. Boli sme aj na vysetreni ci nema nejaky zapal, no vsetko je ok. Konecne po 5 mesiacoch nespavame a neuaspavame v hojdacke. Ale zaspava na gauci!! Prituli sa ku mne, pustime si take traktory, to je ako rozpravka a pri tom zaspi. Prelozim do postielky a spi naobed takto dve hodiny. Vecer si vypyta mlieko, traktory a zase lahne na gauc a zaspava, ale...zrazu zase lica horia, nervozny je sam zo seba a zaspi okolo 22.00-22.00 ked mu zmizne cerven z lic a prestane sa potit,
Mali ste niektora nieco podobne? Ako nezaspavat pri traktoroch alebo inej rozpravke, popripade v postielke?
@mari_en dakujeeeem a veru trapi sa v nosici nechce byt ani v satke skusali sme to a tak isto nechce byt na manzelskej pri nas- cudne dieta 😂🙈
@bejkidielko a kolko ste skusali, jasne nie je navyknute, ono mu len treba ukazat ake to je super. Samozrejme niektore deti to uplne odmietaju,ale uplne by som to nevzdavala, obzvlast v tejto situacii. Drzte sa

@bejkidielko joj to mi je strasne luto, ze sa takto trapite,chudatko moje male ako musi trpiet, prajem nech vam to rychlo prejde nech uz opat spinka s usmevom na tvari. Ja mozem odporucit na uspavanie iba nosenie, ked sa tulka k tebe, v nosici alebo satke by si mu mohla spievat, pohupovat, mozno by odvykol od traktorov. Silno silno drzim prsty.