icon

Spávajú vaši synovia v spodnom prádle?

4. feb 2021

Dobrý deň. V posledných dňoch ma napadla taká vec, či deti a teda hlavne chlapci si na spánok nechávajú pod pyžamou oblečené aj spodné prádlo (boxerky). Môj syn má 5 rokov a nejako plynulo, keď bol malý sme po odplienkovaní prešli na boxerky a nenapadlo ma to vtedy vôbec riešiť . Tak ako spával v plienke, prešiel na boxerky a večer po okúpaní si vždy obliekal čisté boxerky a pyžamu a tak išiel potom aj spať. Teraz, keď je väčší ma ale napadlo, či je to zdravé takto spať pre neho a skúšala som ho nechať bez nich iba v pyžame, no on už tak nechce byť. Vždy pýta aj boxerky, vadí mu byť pod pyžamou bez nich. Tak rozmýšľam, či to nechať tak, alebo ho predsa len nútiť, aby si zvykal bez nich.
Zaujíma ma teda, ako to máte zaužívané vo vašich rodinách. Dávate alebo nie pod pyžamu deťom spodné prádlo? Ďakujem za reakcie.

avanka
4. feb 2021

@diewcatqoo aj moji spia v ponožkách..aj v lete niekedy..máme speci vyčlenené spacie

h2
4. feb 2021

@ajsha123 Tak ja patrím k tým šťastným, ktoré fakt žiadne mykózy, kvasinky, streptokoky, či iné výtokové záležitosti nemávajú. Možno, ak by som ich mala, tiež by som chodila spať v gaťkách. Ale na druhej strane, možno ak by som spávala v gaťkách, tak by som ich mala. Ako dôsledok. 🤷🏻‍♀️

ivetka_kamo
4. feb 2021

Aj moji majú spodné prádlo, pre nás automatika

ewka9
4. feb 2021

Podľa mňa je zo zdravotného hľadiska aj z toho praktického pohodlnejšie spať bez spodného prádla..syn má boxerky len cez deň..v noci len pyžamko, ale každý nech spí tak, ako uzná za vhodné 😉

mandarinka555
4. feb 2021

@marion09 Ja nemávam žiaden výtok a spávame nahí....je to nejaká vada ?

diewcatqoo
4. feb 2021

@avanka tiez mame vyclenene speci spacie 🙂

lindusss2016
4. feb 2021

Uvazujes spravne, zdravsie je spat bez nohaviciek alebo boxeriek, v noci si ma telo naozaj oddychnut a aj otvory sa maju vetrat 🙂 navyse u chlapcov je este dolezitejsie, aby tam nemali vsetko natlacene nonstop

breznica
4. feb 2021

@h2 od puberty spavam v gatkach plus pyžamo alebo nočná košeľa a nikdy som žiadne kvasinky a spol.nemala.ale v živote som ani nemala na sebe iné gaťky ako bavlnené a u nás sa vždy všetko zehli, takže asi aj preto.inak ja spavam aj v ponožkách asi 9 mesiacov v roku,som zamrznutá

jana_eyre_2
4. feb 2021

Nie ani dievča, ani chalani nemajú pod pyžamom spodne prádlo..

nafka0483
4. feb 2021

Fiiha aka debata.
Ja v lete bez (kratasove pyzamo mam), v zime mi vadi ze sa mi sev dlheho pyzama "zarezava" ked spim tak ze jedna noha pokrcena a jedna vystreta 😅 preto si davam volne nohavicky.

A pridam olej do ohna 😅 - spite v podprsenke? Ja nie, v podprsenke nezaspim.

mistymay33
4. feb 2021

Vajka sa v slipoch a v boxerkách prehrievajú, lekari odporúčajú vzdy ked je to mozne chlapcom volne gulky. A ak ma pyzamo, tak pod nim by mal byt bez spodného pradla.

tncka
4. feb 2021

Ja si nedavam pyzamo🤣🤣🙈

jana_eyre_2
4. feb 2021

Inak akoze ženy čítam si tak diskusiu a fakt toto obdobie už musí skončiť.. aby sa ľudia rozčuľovali kto v čom spáva 🤣 no ja neviem to je ok, toto riesit?.. ja som ako decko nikdy nemala spodné prádlo v noci, teraz ho na noc nosím, neznášam byť bez neho, proste môj pocit.. fakt nemusí to nikoho štvať...

h2
4. feb 2021

@jana_eyre_2 Ale veď sa nikto nerozčuľuje. Napríklad ja sa dobre bavím. 😃

ankare
4. feb 2021

Syn spí v slipoch

jana_eyre_2
4. feb 2021

@h2 aj ja, super téma 😅

luccija
4. feb 2021

@saxana000 v skolke sa spi bez spodneho pradla tvoja asi ma, ked ma kosielku...a pyzamko sa berie domov az v piatok a vsetci to preziju
Nikdy nemala dcera gatky pod pyzamo ani ja

luccija
4. feb 2021

Ked uz je nechutne spat v pyzame bez gatiek neviem si predstavit ako ludia sexuju🙂)ved tie vylucky....okrem toho mavaju chlapci, muzi v noci viac x erekciu a neviem si to predstavit v slipoch

tatianamaria
4. feb 2021

Spat sa ma chodiť bez spodného prádla. Spať so spodným prádlom je škodlivé. Lekári to dobre vysvetľujú. Treba si popozerať o Tom články. Radšej si častejšie prať pyžamo, ako spať v spodnom prádle. Ja si to neviem vôbec predstaviť. Ináč som ešte nepočula, že by niekto spal v spodnom prádle. Iné je, keď má žena svoje dni.

anita1978
Odpoveď bola odstránená
autor
4. feb 2021

Fajn, som rada, že som touto témou mnohé z vás takto na večer pobavila, iné sa zase dozvedeli veci, o ktorých ešte nepočuli, podaktorí zostali zaskočení, niektorí šokovaní...My sa už nejako zariadime.
Dôležitá asi je možnosť voľby, tak si to užite, keď už korona situácia nás v mnohých iných veciach momentálne obmedzuje. Aspoň tu má každý slobodu... 😉

nafka0483
5. feb 2021

Vzdy mas moznost volby 🙂 ide skor o to ci ta volba bude urobena na zaklade dobrych "dovodov". Niekto mozno netusil ako to moze skodit, cize urobil zle rozhodnutie z nevedomosti. Takze nie je na skodu zamysliet sa nad tym ked sa dozvies nove fakty a odborne odporucania. Aby si nechtiac synovi nesposobola do buducna problemy s plodnostou. Myslim ze to zamerne nikto nechce.

katkamatka7
5. feb 2021

Keď mu to vyhovuje a bez nich by nezaspal, tak nedávať ich preč nasilu. Ráno vymeniť za čisté. Keď príde čas, buď si ich sám nedá na spanie alebo nebude späť v pyžame a len v boxerkach. Každému vyhovuje inak, nevidím dôvod niečo siliť. Mne dlhé roky prišlo normálne späť v gatkach a pyžame, nemohla som zaspať v ponozkach. A teraz správam úplne bez všetkého, nahá.

zuzap33
5. feb 2021

@tatianamaria a ja si neviem predstaviť spať bez aj keď nemám svoje dni. Je to každého osobná vec ako je zvyknutí a netreba tu pliesť nijakych dr

nafka0483
5. feb 2021

Preco tu netreba pliest lekarov? Niekto je aj zvyknuty fajcit, alebo spat pri svetle, telke, alebo robit ine veci, na ktore si proste zvykne, ale zo zdravotneho hladiska to nie je ok a je to skodlive.
Kazdeho osobna vec je, ci bude brat do uvahy rady a odporucania lekarov, alebo nie. Ale ak niekto nevie, tak je dolezite upozornit. Potom nech s tou informaciou clovek nalozi ako chce. Akurat ze rodicia rozhoduju za deti a keby deti mali dost info a mohli sa rozhodnut same, tak by mozno urobili inak.

viestta
Odpoveď bola odstránená
att123
Odpoveď bola odstránená
puklica13
5. feb 2021

Volne pyzamo...jednoznacne bez spdneho pradla...nechcem aby potom v 30tke riesili preco uj neplodni a prisli sa mi "podakovat"..prehriate semenniky proste stracaju schopnost produkovat zivotaschopne spermie..to je holy fakt tak ako ze slnko rano vyjde na vychode...

zeleny_dinosaurus
5. feb 2021

Na volnych trenirkach nie je zo zdravotneho hladiska nic zle.

nafka0483
5. feb 2021

@zeleny_dinosaurus Trenirky su ok, su volne, ale tu diskutuje a aj autorka spominaju cely cas boxerky. A boxerky su obtiahnute, priliehave, tesne.