Spávajú vaši synovia v spodnom prádle?
Dobrý deň. V posledných dňoch ma napadla taká vec, či deti a teda hlavne chlapci si na spánok nechávajú pod pyžamou oblečené aj spodné prádlo (boxerky). Môj syn má 5 rokov a nejako plynulo, keď bol malý sme po odplienkovaní prešli na boxerky a nenapadlo ma to vtedy vôbec riešiť . Tak ako spával v plienke, prešiel na boxerky a večer po okúpaní si vždy obliekal čisté boxerky a pyžamu a tak išiel potom aj spať. Teraz, keď je väčší ma ale napadlo, či je to zdravé takto spať pre neho a skúšala som ho nechať bez nich iba v pyžame, no on už tak nechce byť. Vždy pýta aj boxerky, vadí mu byť pod pyžamou bez nich. Tak rozmýšľam, či to nechať tak, alebo ho predsa len nútiť, aby si zvykal bez nich.
Zaujíma ma teda, ako to máte zaužívané vo vašich rodinách. Dávate alebo nie pod pyžamu deťom spodné prádlo? Ďakujem za reakcie.
Môj spí v spodnom prádle a ja tiež. Neviem si predstaviť spať bez. 😂
@zeleny_dinosaurus Ano pravda 🙂
@h2 akurát že s každým prdom ti vyjde von aj určité množstvo fekalii ( ci si taka naivná ze vypúšťas len čistý plyn??? 🤦♀️🤣) tak dúfam ze každé ráno meníš posteľné prádlo aj pyzamo...
Ja by som bez spodného prádla spat nemohla, je to max nehygienicke, dúfam ze potom všetky meníte každy deň pyžamo aj obliečky a plachty.... Fuj 🤢🤮

@nafka0483 jasne jasne, len diskusia sa potom uz uberala trosku smerom, ze absolutne ziadne spodne pradlo nie je vhodne zo zdravotneho hladiska, ze len pyzamove nohavice... tak len taky kompromis, ked niekto nedokaze spat bez spodarov, su aj alternativy, ktore nie su proti nasmu zdraviu 🥰