Spia vaše 3,5-ročné deti na obed?
Ano. Do 4.narodenin urcite. Po 4.narodeninach zacal "vynechavat". Spat ho dam vzdy, ale nie vzdy zaspi.
Áno. Hodinku spinká vždy. Vidím že to potrebuje tak ho dávame spať.
Ano, 2 hodiny
@mery234 niekedt ano, niekedy nie, ked nie, tak je uz o 19 uplne na kasu a protivna, tak sa snazime davat kazdy den aspon na chvilku
Nie, isla by spat o 21.00… takto spi 19.00-7.30. Rychlo zaspi a je spokojna.
áno, dcéra spávala do 6,5 roka doma aj v škôlke
Druhý polrok v predškolskej už nespávali v škôlke, tak prestala aj doma
Ano aj 4,5 rocny
Nie, syn 3 roky.Ale zas, teraz cez prázdniny vstávame okolo 9-9.30 ráno 😂 inak v škôlke spi, aj doma keď vstávame okolo 7
Od 2 rokov ne
od roka a pol nie. ani v skolke.
Áno potrebuje spánok, vidím to na.nej. samozrejme niekedy vynechá a vydrží aj bez.
@danieladugard o 21 sa ti vidi neskoro?
@mery234 áno spi, vždy a za každých okolností.
Od 2,5r nespi, davala som ho ale vydrzal tam 2 hodiny len tak lezat a nic, tak som.to vzdala, aspon cely vecer mam pokoj :D
Niekedy ano a niekedy nie. Zavisi. 🙂 Zachovavam hodinu lezat.
Nie, prestal spavat okolo 2 rokov, v skolke ale spi.nie vsak vzdy
Od 2,5 roka nie, len v aute, dokáže vytuhnuť tak, že ju ako mech na pleci prenesieme domov 😂 inak doma vôbec, vstáva 8:30, zaspáva 20:30, sme spokojní s týmto nastavením 🙂
tesne po 2. narodkách prestala spávať, bolo to bez šance ju uspať. prvý rok v škôlke nespávala, ani doma, po 4. roku začala spávať v škôlke.
@simona20201309 popravde pre nas, a to, ako nam to doma funguje, ano. Hlavne, ked rano musime potom vstavat a dcera to nedava.
Už má takmer 4 a áno, spáva aj poobede, keď sa občas stane že nespí, keď napr. niekam ideme, tak na nej vidno že jej to chýba, je umrnčaná
Tesne pred 3r sme sa už tak trápili (ona aj ja) s obednym zaspávanim ze si ten spanok jedného dňa zrušila a bol konečne klud 😁 ale.v škôlke si pospi. Doma uz len výnimočne. O par dni ma 4r.

@mery234 len v skolke, doma nie