icon

Spravila som chybu, keď som spala vedľa syna?

10. jún 2024

Dievčatá dnes ráno som sa nevedela zobudiť so synom. Strašne som bola unavená syn dostal do ruky telefon a ja som ešte skoro dve hodiny prerušovane spala. Podala som mu len vodu ak chcel alebo prepla niečo… syn ma 3 roky… ležal vedľa mna cely cas. Spravila som chybu? Mohlo sa niečo stat?

viestta
10. jún 2024

Aj matka je len clovek, aj ona ma zle dvi. Syn neutrpel ziadnu traumu, ty si si oddychla, vsetko je v poriadku.

simona1306
10. jún 2024

my sme dnes cele doobedie pozerali televizor ... ja mam nizky tlak, migrenu , a krce v bruchu ... mala chcela tancovat a skakat na co ja dnes nemam absolutne energiu ... nemam vycitky, zajtra, ked mi bude lepsie, jej to vynahradim dvojnasobne ...

reddflowerlife
10. jún 2024

Ako správna mama si s ňou mala byť už v daždi v prsiplasti 😃😃😃 (ironia)

lucka_ke
10. jún 2024

to fakt takéto otázky?

basulaak
10. jún 2024

Co sa mohlo stat? Zaujimaju ma scenaria 😀

januska12323
10. jún 2024

Čo sa mu malo stať?

annm81
10. jún 2024

Ak to takto budeš robiť 2x týždenne pravidelne, tak je to naprd. Trojročné dieťa by tým bolo značne brzdené vo vývoji, pravidelné pozeranie na obrazovku má veľmi negatívny vplyv na mozog, dieťa prichádza o čas, ktorý malo venovať svojmu rozvoju.

Ale to asi nebude tvoj prípad, nie? Ak sa to stane raz za čas - keď dlho cestujete, keď je dieťa choré, alebo ty na smrť unavená, tak sa naozaj nemá čo stať. V konečnom dôsledku lepšie, ako by si mala od únavy byť nepozorná a s dieťaťom na prechádzke vbehla pred auto, alebo by si od nervozity po ňom celý deň kričala.

lucka_ke
10. jún 2024

mohol sa dovolať na linku detskej dôvery alebo na Sociálku 😉

monsterablue
Autor odpoveď zmazal
reddflowerlife
10. jún 2024

@lucka_ke ano kde povie ze mamka mi nerobi denneho animatora a nechodí so mnou v dazdi von sa hrat do mlaky

nevenka
10. jún 2024
nicol_10
13. jún 2024

A čo sa malo stať?