Sťahovanie predkožky u 1,5 ročného dieťaťa
Mamičky, od akého veku sa vašim chlapčekom dala úplne stiahnuť predkožka? Môj chlapčem má rok a pol a nedá sa mu ešte vôbec, s cikaním problém nieje. Kamoška bola u urológa so svojim synčekom v podobnom veku a ten jej povedal, že v roku a pol sa už musí dať stiahnuť a odporučil jej obriezku, s čim ona nesuhlasila a odmietla to. Zľakla som sa, lebo môj má rok a pol a nejde to. Ako je to u vás? ĎAKUJEM 💙
@simsalabim a presne tak to má byť, problém je v tom,že táto zvrátená činnosť sa ďalej robí, manžel ma pravdu ,zrejme patrí k tým mužom a je ich veľmi málo u ktorých sa zachovali prirodzené a fyziologicke procesy, pretože, do puberty majú chlapci času dosť a ak by bol problém tak nato slúžia v prvom rade kortikoidné maste a nie obriezka! V dnešnej dobe robiť tieto zvrátené veci by malo byť trestné!!!,chlapcom sa naťahujú, sťahujú predkožky vo vývoji a ešte sa v tom doslova preteká!!! Potom sa chlapci máčajú ako nejaké sáčkové čaje, natierajú kadejakými mastičkami, ktoré veľakrát niesu určené na intímnu hygienu ale následky už nik nerieši!
Predkožka ktorá sa prirodzene uvoľní,sa už nikdy späť neprilepí,len násilným stiahnuťím dochádza k tomuto javu!!!! A preto potom pán doktor/a povie že vždy sťahujte!! Je až na zamyslenie či táto činnosť je normálna pretože chlapci sa tomu prirodzene bránia!! vrieskať, plakať,potom zadržiavať moč,bolesť ktorú si ani jedna matka nedokáže predstaviť ktorou má chlapec prejsť to je normálny proces vývoja?????,to asi ťažko,no napriek tomu sú chlapci takto v intímnej oblasti ponižovaní a absolútne nerešpektovaní a nikoho ani netrkne v hlave, pretože tu stačí zdravý sedliacký rozum ,že niečo nieje v poriadku, pretože zrejme len u chlapcov nastala jediná evolučná chyba v celej živočíšnej ríši...toto asi bude len ťažko pravda že? Hmmm no podľa toho čo sa na SK deje áno.... veď tu je predkožka riešená častejšie, než ovulácia....
@john3535 manzel ma 50 😉 Za sociku sa to asi neriesilo a nechalo na prirodu.
Manžel mal šťastie ako jeden z mála chlapcov a neskôr mužov,pretože vie,čo je správne,pretože je MUŽ.
Mne pediatrička vyslovene zakázala sťahovať. Viackrát mi to zopakovala. Syn má 16 mesiacov a ešte som to ani neskúšala.
Inak velmi sa mi paci ako su tu vsetci za lekarov prosim neurazte sa ale pokial viam ten lekar studoval 6 rokov medicinu a ma xy odsluzenych hodin v nemocnici tak asi vie co vravi. Kazde dieta kazdy clovek je iny neporovnavajte svojho Petka,Mirka,Jarka a ich problem. Kazde dieta je individualne ako kazda zena ma iny menzes tak aj chlapci maju iny problem
@princeznasevera prave oto tu ide, že všetkých chlapcov hodia do jedného vreca,že do 2r. 5r. Atď...bohužiaľ nieje to tak žiadna hranica že do predškolského veku ma byť predkožka u chlapcov uvoľnená neexistuje,toto je totálny blud!!!,je to presne tak ako ste poznamenala,ani ženy nemajú všetky určenú presnú hranicu do kedy majú mať menzes...inak čo ak to nestihnú do 11r - 12r ,?? .. lenže u žien sa rešpektuje prirodzený vývoj,kdežto u chlapcov nie a toto je zvrátenosť ktorá sa deje ešte aj v dnešnej dobe bez akýchkoľvek morálnych zásad a bez akejkoľvek intimity u opačného pohlavia...Pritom je to veľmi individuálna téma a každý chlapec je iný,tsk ako dievča!, Táto zvrátenosť sa nedeje ani u zvierat!..No musím poznamenať že je stále veľa doktorov ktoré tieto zvrátenosti robia ba dokonca nabádajú k tomu mamičky. Pokiaľ nebudú sťažnosti a nebude odozva na túto zvrátenú a pedofilnu praktiku tak sa toto bude diať chlapcom ktorý sú úplne zdravý len ich fyziologické procesy to bohužiaľ podľa nejakej vymyslenej hranice nestihli.... ktorá neexistuje!.. Bohužiaľ dnešný muži otom poväčšine ani netušia,pretože sa to deje medzi mamičkou a doktorom,v tichosti...neskôr až chlapec podrastie,je toto tabuizované...hádajte prečo?.... A preto sa dnešná väčšina mužov ani nevie brániť...jedine tí muži- otcovia ktorí vedia pravdu, uchránia svojho syna od týchto chorých nezmyselných praktik!
@romanka_369 dobrý deň moj syn bude mať 2 roky.. Pri kúpaní trochu sťahujeme ale zatiaľ mu to nejde ale vsimla som si, že tam ma take biele.. Mam trochu obavy z toho.. Aby mu neurobil na silu.. Vas syn nemal žiadny problém s cikanim? Ďakujem
@martiynkaa dobry vecer, nie s cikanim nemal problem len sa mu tam tiez tvorili take tie biele hrudky kedze mu to neslo pretiahnut a vycistit..a u toho urologa to bola sekunda nebojte nic..vycistil to, predpisal masticku a o par dni bolo vsetko ok 🙂..
Necitam diskusiu...ale to su zastarale nazory. Len pekne trenujte vo vani...kazdy den a raz to povoli....ani ja som neverila, ako sa to cez ten maly otvor podari....🤷♀️
No jedneho dna sa podarilo...syn mal po 3 narodeninach.... takze absolutne by som to neriesila
@andrea_ff ja mam len obavy z toho bieleho povlaku.. Aby sa mu to nejako nezapalilo..
@romanka_369 aku masticku vam dal prosím?
@februar2016 fuuu to si zial nepamätam🙄..bolo to davno..

@sinnovea1 držím palce, nech ak treba niečo riešiť, nech to všetko dobre dopadne