Strieborné alebo oceľové náušnice pre škôlkarky
Pekný deň, malá žiaľ stratila zlatú náušnicu. Pohrávam sa s myšlienkou, že nekúpim opäť zlaté náušničky. Bojím sa, že ju zasa stratí.. majú vaše dcéry aj strieborné náušnice, prípadne náušnice z chirurgickej ocele? Ďakujem za odpovede.
Po 2 stratených… ma už len chirurgickú oceľ a je v pohode. ;) Kúpila som 3 rovnake pary, keby náhodou. :D A ešte nestratila!!
@anonym_autor keď stratila v škôlke zlatú, kúpili sme už len strieborné. Zamykaním sa náušnice ničí, to som nechcela. Takto ma nebude mrzieť, keď stratí aj tie
Nasa ma strieborne, rhodiovane. Po prvej dcerke. Prva dcerka nosila take ocelove uzsie kruzky, na ocel naozaj boli lahucke. Zo zlatych sa jej zapalovali usi 😳
@anonym_autor áno, strieborné. A kúpila som viac párov (po 12€/pár).Takže keď stratí jednu, nahradím ju a ide ďalej. 😀
Kupili sme biele zlato po tych babetkovskych lahke kruzky a strasne som olutovala nausnice sa v skolke stale zachytavali do nakrcnikov salov a ciapok raz ju tak zachytila ze sa cela otvorila a ostala totalne skrivena kedze su lahke fukane a prazdne nedaju sa narovnat.150e fuc.. nastvala som sa dala jej moje stare male strieborne kruhy a tie drzali jak prilepene.. potom si raz sama vybrala ked sme boli v meste zelene srdiecka.zase strieborne tie jej necham do 1.sv prijimania a potom zase vymenime za ine.. kludne aj chirurgicku.
Ďakujem vám🙂už teda nejdem kupovať zlaté..
@anonym_autor poviem ti to ako učiteľka aj ako mama. Najlepšie sú žiadne. Už som zopárkrát bola svedkom, ako si na nich natrhli uško, stratili to, vkuse to niektorým zapíname (čo je teda pre mňa dosť nechutné). Nejde o život, ale pri pohyblivosti malých detí, mi to príde ako zbytočnosť. Najnovšie začali chodiť s kadejakými hlúposťami na krku. Rodičia fakt nemajú predstavu, aké je to nebezpečné dávať takým malým deťom niečo na krk
Velmi som oplakala ked stratila zlatu lebo bola moja, a cakala som,ze raz ked bude mat i dcerka dceru,ze ju tiez tie prve roky ponosi... a tiez som hned zlate riesila ale stopla ma mamka a dobre spravila, kupila jej "zlate" ocelove a miliom krat sa jej rozopla a dverka sa naucila davat pozor...
Velmi som oplakala ked stratila zlatu lebo bola moja, a cakala som,ze raz ked bude mat i dcerka dceru,ze ju tiez tie prve roky ponosi... a tiez som hned zlate riesila ale stopla ma mamka a dobre spravila, kupila jej "zlate" ocelove a miliom krat sa jej rozopla a dverka sa naucila davat pozor...
@katuskamala1 rovnaký prípad aj u nás 🥹náušnice ešte po mne..

Moja má zlaté na klasické zapínanie dopredu a zamknuté.