icon

Štvormesačné dieťa v polosede

mama4444
5. aug 2021

Moze byt 4 mesacne dieta v polosede na jedálenskej stoličke ? ( je nanajnizsom stolicka Zopa ) a mávam ho tam max 3x po hodine denne ked nieco robim alebo je to skoro ? Ako ste boli vy a vase deti na tom ? Dakujem

karhu
5. aug 2021

ved ho daj do ohradky, alebo postielky..nech sa kruti, hybe, lezi..3h denne v polosede, bez pohybu je vela..

nikpa
5. aug 2021

@mama4444 nie, nemôže.

mondolina
5. aug 2021

3 hodiny je veľmi veľa, ako sa tam môže chúďa hýbať....v tom veku bol na hracej deke

bbebe
5. aug 2021

je to vela. radsej na zemi nech je

s_a
5. aug 2021

Ja sa aj čudujem že ti tam vydrží.. môj nevydržal ani pár minút v kresle hojdacom..

s_a
5. aug 2021

Inak tiež nerozumiem prečo ho radšej nedáš na hraciu deku na zem .. neujde ti nikde

pribinak
5. aug 2021

Nie je to vhodne.

rybka1985
5. aug 2021

@mama4444 prosim ta nerob to

ajka0207
5. aug 2021

@mama4444 Tri hodiny je veľa aj na dieťa ktoré už vie sedieť.

marzuz89
5. aug 2021

@mama4444 ked nieco robis, daj dietatko na podlozku, co ma co byt pokrutena v stolicke, nerozumiem. Ako sa v tej stolicke rozvija? Dieta potrebuje trenovat pohyby, pivotovat, skusat sa pretacat. A nie sediet v stolicke 😔 nie je to ani na chrbatik vhodne. Nas v tejto istej stolicke v tej istej polohe bol od 6m na cas nevyhnutny na krmenie.

kacena4
5. aug 2021

mas tu vela odpovedi ale je to nevhodne preti lebo si dieta zatazuje bespravne partie svalstva na bruchu a mozete skoncit na rehabke a opravovat to...

mama4444
autor
22. aug 2021

@mama4444 najprv citam ! Potom odpovedám 🙂
Nie 3 hodiny vkuse 🤦🏻‍♀️ Ale 3 x denne.
Na nevyhnutne príležitosti napriklad ked chcem umyt zem!

mama4444
autor
22. aug 2021

@ajka0207 citam poriadne🙂

mama4444
autor
22. aug 2021

@mondolina citam poriadne 🙂

mama4444
autor
22. aug 2021

@karhu citam poriadne 🙂

kate_cs
22. aug 2021

Prosím nerob to, vieš mu tak ublížiť. Dieťa nedávaj do pasívneho sedu, kým si samo nesadne. Je to záťaž pre chrbticu a svaly brucha. Ale to ti tu napísali už všetky baby predo mnou.

veronice
22. aug 2021

@mama4444 pozri sa, 3x denne po 1 hodinu je spolu 3 hodiny denne. Ci sa ti to paci alebo nie. Pri takom malom dietati by nebolo vhodne ani 3x5 minut denne. Jednoducho je to pre to dieta neprirodzena poloha a mozes mu tym poskodit chrbatik a neskor tu budes vyplakavat ako ma krive nohy, vpadnute clenky, slaby chrbat a podobne... Ano, na toto vsetko to vplyva. Lebo taketo male dieta ma travit cas len v polohe, na ktoru sa dostane samo, lebo je na to pripravene. Cize ak si tvoje dieta samo sadne, nech sa paci daj ho do stolicky 😉 ak to budes robit skor, je to len na vlastne riziko (a verim ze dobrovolne svojmu dietatu ublizit nechces).

Ja ked som potrebovala poumyvat, mala isla do postielky alebo ku mne do nosica a umyvali sme spolu. Je vela alternativ ako to mozes spravit inak. Lebo tak ako to robis teraz to naozaj nie je spravne a vsetky ti to tu pisu v dobrom. Pytala si sa ci tam moze sediet a ci to nie je skoro. Takze naozaj nie, nemoze tam sediet ak este nesedi same a ano, je to skoro.

Ale samozrejme je to tvoje dieta, sprav si ako chces...

fiafia
22. aug 2021

@mama4444 určite nie, ani na chvíľku

karhu
22. aug 2021

@mama4444 ..vyjadruj sa poriadne, pises: "..mávam ho tam max 3x po hodine denne..", to su spolu 3h denne..

taga
22. aug 2021

@mama4444 my citame poriadne. Je tam denne, 3 hodiny. Je uplne jedno, ze ty si to akoze rozkuskujes, jeho telicku to skodi rovnako, aj ked si to ty pre svoj lepsi pocit zabalis do ruzovej folie. Nie, 4 mes dieta nema travit cas v stolicke.

ajka0207
22. aug 2021

@mama4444 čítam poriadne, tri krát po hodine je predsa tri hodiny nie?

mama4444
autor
22. aug 2021

@veronice dobre ,tak teda nie. Dakujem 🙂