icon

Supermatka

kykka
21. jan 2014

Castokrat sa mi tu na modrom koniku stane, ze vidim, ako sa niektore zeny castuju touto nalepkou "supermatka". 😀 Co to vlastne znamena? Nafotenie celych satnikov? Alebo, co idem kupit mojmu dietatu? Alebo ake su to uzasne a milujuce zeny a matky, lepsich niet? Ja si myslim, ze nazov supermatka neexistuje. Existuju len realne zeny, ktore vedia, ze nikdy nebudu perfektne, ale aj napriek tomu sa snazia byt najlepsimi matkami, akymi len mozu... Podla mna, ked tu niekto cely den vycapuje, co vsetko robi pre svoje deti (divne, ze maju na to cas) a pri tom v reale si deti skoro ani nevsimaju, tak je to riadne pokrytectvo a radsej by sa mali zdokonalovat vo vychove deti ako vo virtualnom internetovom svete... V podstate je mi to uplne jedno, len taka mala rada par mamickam. 🙂

gubcikova
22. jan 2014

och schizofrénia je zlá vec..........................ako normálnu ženu by toto napadlo

Mám nápad na premenovanie témy-odhalovanie nickov,alebo ja vám poviem kto má viac nickov a ktoré sú to

seemani
22. jan 2014

Mňa len mrzí že @kykka musela preč bez nej je to tu také temné..

heni79
22. jan 2014

@jamabe
To by bola iná náhoda. 😀
@natas4
@stellamaris
Ja sa tiež dobre bavím, aspoň som sa zasmiala.

mariankamk
22. jan 2014

baby, trocha krotkejsie, ved som sa tu skoro zadusila, co som musela byt ticho a nerozrehotat sa tu 😅 😲 fakt si musim zakazat prist na konika pocas pracovnej doby 😲 😀

sissmiss
22. jan 2014

@seemani tak to zacina s tou kavou byt zamotane. Ja som dnes kavu nemala 😕 Alebo sa tym mnohe vysvetluje???

shibaba
22. jan 2014

@sissmiss ...hádanka pokračuje...ja som dnes mala od rána štyri kávy. Pila som ich za seba? Alebo sme ich pili štyri za mňa??? 😅 😅 😅

jamabe
22. jan 2014

@sissmiss
@shibaba Jéééj, vy schizofrenici to máte zábavné! Ja pijem kávu teraz, pijem ju sama, tak asi k vám do klubu nepatrím... či?

shibaba
22. jan 2014

@jamabe ...sama, sama... Nikdy nie si sama 😉, to si zapamätaj ako prvé pravidlo. Máš info z prvej ruky, teda rúk 😀 😀 😀 . Tiež som si najprv myslela, že pijem kávu sama, to až kykka mi otvorila oči 😀 😀 😀

jamabe
22. jan 2014

@shibaba 😀 To vysvetľuje viacero úkazov v našej domácnosti... - kde mizne vždy druhý pár ponožiek? kde sa strácajú sladkosti? Prečo môj mobil nie je na poličke, keď som si ho tam položila?!? atď, atď.

shibaba
22. jan 2014

@jamabe no, vidíš a už si naša. Stačí, keď sa spýtaš sama seba alebo niektorej z vás 😉 . Ale najistejšie by bolo spýtať sa kykki, lebo ona VIE 😅 😅 😅

sissmiss
22. jan 2014

@shibaba
@jamabe Hej vy s tou kavou!!!...to bola moja kava!!! Niekto tu vychlonce styri a mne nezostalo, pekne, pekne

shibaba
22. jan 2014

@sissmiss ...ale, ale... Veď si dáme zajtra zase 😉 . Ja mám teraz nový problém, išla som vyvenčiť moje psíky...Lenže vo svetle nových odhalení mi nedá nepoložiť otázku : "Sú moje psy skutočne moje?". Je naozaj jeden čierny a volá sa Ido a druhá biela je ozaj Simba? Alebo je to v skutočnosti jeden veľký čiernobiely pes a volá sa Idosimba, či Simbaido? Sú to fakt mená alebo nicky? Ak nicky, tak pravé? Koľko ich je naozaj ? Je táto diskusia ešte stále otvorená alebo ju už zamkli a ja ďalej diskutujem sama so sebou?

akwee
22. jan 2014

Tak v tejto schizofrenickej teme moze byt uplne kazda supermatka 😀

sissmiss
22. jan 2014

@shibaba tak teraz si to posunula do uplnej inej roviny....cvicim teraz alebo pisem na mk? Spi mi dieta alebo mam ja vobec nejake?

stellamaris
22. jan 2014

@akwee tusim pred par dnami tu na mk nejaka supermatka rozvirila kruhy,dnes to robi kykka 😉 dufam,ze ona je rozumna a nezbiera lajky na blogu a netuzi byt celebritou 😀 😀 😀 mne osobne pojem supermatky nic nehovori,ja netuzim po perfektnosti,moje priority su ine 😉

shibaba
22. jan 2014

@sissmiss No, snažím sa, kykka ma mnohému naučila... 😉 .Rada ti odpoviem na otázky, ktoré ťa trápia...Takže, ty si to dieťa, čo spí a zároveň, a to mi ver, aj cvičíš na MK 😀 😀 😀

akwee
22. jan 2014

@stellamaris no ja som len chcela zachranit podstatu temy :D A ako schizofrenicka by som sa k tomu super idealu matky mozno aj priblizila. Ved jedno moje JA poupratuje, druhe navari, tretie sa bude venovat detom, stvrte manzelovi... :D

sissmiss
22. jan 2014

@shibaba tak sa tesim na pondelkove váženie sa 😉 Lebo dnes som teda riadne cvicila na mk 😝
Dieta sa prave zobudilooooo

stellamaris
22. jan 2014

@akwee hrdinsky cin,zachranit temu 😀 ale dobre si urobila,uz sa to zvrtlo do ineho smeru,inak zabavna tema 😉

danula.ch
22. jan 2014

asi sa brutal nudim, ze toto citam, ale som sa aspon slusne pobavila 😀 😀 😀

jabadaba
22. jan 2014

@natas4 😀 no co uz.

zita19
22. jan 2014

Dopklancic baby, moje jedno ja sa dnes trapilo cely den v robote, ze preco mi tolko toho navalali... Vsak mi pridelili robotu aj pre vsetky moje virtualne ja. Uz teraz sa tesim ako sa budeme vsetky vadit o ten jeden plat... 😝 Ale inac sa tu dobre potrenujem aj ja aj moje PC z multitaskingu... Najviac zavidim svojmu X-temu ja @zuzkaanicka, ktore si uziva na horach. My ostatne tu lietame sko handra medzi oknami v eyploreri, vask kocky
Takze rozdelujem sluzby pre ostatne ja, ja si idem dat nieco pod zub
@jabadaba vysavas
@natas4 pracka, vyprate vyvesat, tmave dat dnu
@sissmiss veceru navaris
@shibaba dnes je zehlenie na tebe
@stellamaris vencis psa
@akwee upratat kupelnu
@mariankamk pojdes na nakup
@heni79 umyvas riady
@gubcikova strazis dieky
Vecer bude losovanie o spalnove radovanky, dievcata...
😀 😀 😀

livka299
22. jan 2014

@jonas17 ahoj, ja svojim deťom brumika dam, aj kolač upečiem a nielen sem tam 😀 , aj ich capnem po zadku, kojila som do roka lebo mi to už liezlo na nervy 😀 ale v posteli so mnou spia hocikedy aj teraz a spali najstarší do 4 rokov a malá spí s nami doteraz a čo???? Milujem keď sa v noci pritulkame k sebe...So starym sa budeme tulkať potom 😀 😀 😀 😀

zita19
22. jan 2014

@kykka nechapem ako mozes odist z MK? Vsak ked uz budes zamestnancom SIS (s tvojim patracim talentom len tam najdes zmysluplne uplatnenie) bez MK nebudes mat relevantne informacie pre svoje konspiracne teorie. Dobre Ti radim ostatn. 😉

dejnas
22. jan 2014

ježiši, tu zas niekto trpí stihomániou a paranojou 🙄

jonas17
22. jan 2014

@livka299 šak nič 😀 ideš mi vynadať do super matiek, lebo moje dieťa brumíka neje a kojila som do 4 rokov ? 😀 😀

sono2
22. jan 2014

Máte problémy baby. Choďte si radšej riadne zasexovať 😀 😀 😀

sissmiss
22. jan 2014

@zita19 na spalnove radovanky sa hlasim dobrovolne 😀 Ak ale je to vysada tak ta podplatim, resp sa nejako dohodneme 😎 😉 Veceru som zvladla 😀

heni79
22. jan 2014

@zita19
Protestujem! Umývanie riadu ma zabije. S ktorým ja si to môžem vymeniť? 😀

zita19
22. jan 2014

@sissmiss co mame dnes na veceru?