Supermatka
Castokrat sa mi tu na modrom koniku stane, ze vidim, ako sa niektore zeny castuju touto nalepkou "supermatka". 😀 Co to vlastne znamena? Nafotenie celych satnikov? Alebo, co idem kupit mojmu dietatu? Alebo ake su to uzasne a milujuce zeny a matky, lepsich niet? Ja si myslim, ze nazov supermatka neexistuje. Existuju len realne zeny, ktore vedia, ze nikdy nebudu perfektne, ale aj napriek tomu sa snazia byt najlepsimi matkami, akymi len mozu... Podla mna, ked tu niekto cely den vycapuje, co vsetko robi pre svoje deti (divne, ze maju na to cas) a pri tom v reale si deti skoro ani nevsimaju, tak je to riadne pokrytectvo a radsej by sa mali zdokonalovat vo vychove deti ako vo virtualnom internetovom svete... V podstate je mi to uplne jedno, len taka mala rada par mamickam. 🙂
@natas4 Bodaj by sa zapajala.Prehladava MK a zistuje este moje dalsie JA, aby mi ich mohla vykricat.😀 😀 😀 Vsak @kykka ?
Ona chuda nechape, ze sa realne moze vyskytovat niekolko takych srandovnych jedincov ako ja. Ze nie som endemit, ktory sa virtualne klonuje aby radost a veselost vyprdieval do kazdej temy, ktoera stoji za to. 😀 😀
Na stastie nieln MK ale aj celeho sveta je nas veselych viac.
@zita19 Ahojko 🙂 Teraz som sa kus prestahovala k oktobrovkam, tam vladne aspon taky klud ako aj v "Prd sem, prd tam...." 🙂, lenze vas tam nestiham citat, lebo vase prdy predbehli snad este aj rychlost vzduchu 😀 No a clovek by fakt neveril, ake su tie prdy dolezite, kym sa mi maly nenarodil. Mali sme koliky, takze som sa tesila z kazdeho jeho prdiku 🙂 No a vidim, ze preprdite este aj "Supermamy" 😀 Do prdele, ste silna opozicia 😀
Haaaaaaaahahha, a vsade to konci pri prdoch 😀 😀 😀 Alebo este len zacina 😀 😀 😀 Kus si poprdite a idete dalej 😀 😀 😀 Odpadnem z vas 😀 😀 😀 Keby som nebola teraz tolko zamestnana, by som si s vami s radostou poprdkala. A nech neodbocujem od temy : Moje dieta dostava zial UM, Este neukoncil ani 3.mesiac a dnes som mu dala ochutnat mrkvy, ktoru vyplul, na zadok mu urcite raz dam no a spim s nim v posteli, priznavam...ale preto, lebo je dudlovy maniak a vsade okolo mna dudle, nad hlavou, za hlavou, pod hlavou, 3 v postielke, 2 v taske, 1 v kociku no a mne sa nechce 1000krat mu ho vopchat do ust. Len z tohto dovodu s nim spim. To som ale supermatka, co....?
@charlie1980 Nam chybas, ale vsak teraz mas dolezitejsie veci na robote. S nami aktualne problemy maleho neporiesis. Ale kedykolvek mozes prist, trosku si ulavit. Nemusis docitavas. Nastupis do rozbehnuteho vlaku a zvezies sa 5 stran 😀 😀 Na odlahcenie akurat.
Takze nech sa maly vyprdka zakazdym ked mu treba. 🙂
@zita19 Haaaaaahahah, ok. Dohodnute 😀 Boze, prd rychlostou rozbehnuteho vlaku.....Pomoooooooooooooc !!!!!
@mima4 myslim, že tu na MK su titulované slovom supermatka i žienky, ktoré ani zdaleka nesplnaju tvoj popis. Mne to napríklad už príde trapne. KEd dojdu argumenty, tak sa rychlo vytiahne - no jasne, ty supermatka.... A rychlo všetky lajky šup ku príspevku.. hmmm ta jej ale dala 😅 ....
@zita19, @stardust, @natas4, @stellamaris, @charlie1980, ale uzaj domov, lebo vam poberiem kluce. Ste si pomylili dvere? Ak som niektoru zabudla, ze @zuzkanicka, tak sa omluvam. @zita19 nam zariadila veceru, tak si ju podme spolu vychutnat. 😀 😀 😀
@katka1981 trochu sme tu prdeli na supermatky 😀 😉
@charlie1980 no doktor ma nevidel. Asi nastastie. Ale nesiem to statocne, to aktualnu mnohopocetnost ososbnosti. Chod aj ty domov prdiet. 😉
@akwee mozes... 😉 Mate volno do zajtra poobedia. Ja tu este trosku pooxidujem, potom pojdem prdiet do perin a zajtra cez den budem vytvarat HDP aby mala nasa dobrotiva vlada co prehajdakat... ☹ Takze pekne sa mi starajte o vsetky domacnosti, deti, manzelov aby sme sa zajtra zas mohli na par hodin zlucit do jedne SUPERMATKY 😀
babulky,,,strasne dobreee citanie 😀 ,,,len hlavneho predstavitela tohto scenara nieto,,,
@kykka Matka by mala byť predovšetkých dobrou matkou pre svoje dieťa, ale ako tu čítam na MK, ženy sa snažia byť dobrou matkou pre okolie, vid. zbytočná a z môjho pohľadu trápna reklama okolo narodenia a existencie dieťaťa, čím sa niektoré prepracuvávajú k titulu supermatka.
Nechcem sa nikoho dotnúť, ale založenie témy "aký kočík pre môjho drobca?" a podobné otázky ma dočasne paralyzujú, pretože tomu drobcovi je to srdečne jedno, aj keby sa vozil v retro káre, a túto otázku by som preformulova s ako drahým kočíkom budem vyzerať ako supermatka?
Možno sa tu niekto do mna obuje, že načo to čítam, alebo reagujem, no čítam to preto, lebo je to dostupné mojím očiam a zaujíma ma ako sa naše generácie matiek vyvíjajú a ešte dobre že pritom radšej sedím - občas.
@juliana77 ja mam kamosky co vyber kocika zobrali dost laxne a teraz lamentuju ze nehladali lepsie a viac. Kamoskin syn ma neceleho pol roka a uz nevlezie do hlbokej casti, a pritom nie je nejaky nadrozmerny. Plus sa jej neda sportova cast dat do lahu a podobne. Ci ak je v pololahu, strieska ho nezakryje ani po hlavu poriadne, same vychytavky, co by bola zistila keby to tu pocas tehotenstva trosku bruzdala. Ja ta nejdem sprdnut ze naco citas ked sa ti to nepaci. Ja ti len napisem ze zeny a aj muzi odjakziva sa snazia mat lepsie auto, lepsi kocik, snazia sa dobre vyzerat, a bolo to tak odpradavna, to nie je nasa doba alebo co. Mnohe zeny museli prejst tazkou cestou kym otehotneli a porodili a teda dieta je vysledok riadnej driny a chcu sa pochvalit vysledkom, ze dosli do ciela, to k tym fotkam narodenych deti. A aj keby to tak nebolo, este stale mnohe pocnu a porodia bez problemov, tak sa tesia a chcu sa o svoju radost podelit, poznas to, ked sa podelis o smutok je polovicny, ked o radost je dvojnasobna. A ako napisal Hemingway, clovek nie je ostrovom samym pre seba atd... Clovek chce zdielat.
@juliana77 ale ale. Povodne si ale pisala nieco ine. Citujem ta: " zbytočná a z môjho pohľadu trápna reklama okolo narodenia a existencie dieťaťa" Tak ake vetry? Asi si nebola na materskej alebo uz davno, alebo neviem, ale obcas sa maminy citia osamele a potrebuju sa "porozpravat" aj s niekym inym ako s par tyzdnovym ci mesacnym dietatkom a ano, na materskej sa stavame trosku detinske a riesime mozno aj vetry. Zi a nechaj zit. Ja som zazila aj velkych ludi co obcas riesili blbosti a len na zaklade toho ich konkretneho problemu by som ich zaradila medzi tupcov, bez poznania pozadia by som sa mohla hanbit za obmedzenost. Aj velki ludia niekedy riesia "vetry".
Co mi pripomina ze som dnes nemala kavu. Kde su moje druhe ja?
ja sa v tom baby strácam ja som kto?a kto je ja?či ja som neni?

@zita19 ked pride @zuzkaanicka z lyzovacky, nebude sa stacit divit, kolko upozorneni jej bude svietit 😀