Suseda kričí a nadáva 3-ročnej dcére, čo mám robiť ?
Ahojte maminky..ani netuším prečo sem píšem ale potrebujem radu ako sa zachovať v tejto situácii..bývame v bytovke kde máme "kartónové" steny takže všetko počuť 🙉
A máme susedu ktorá má dve detičky skoro 3 ročnú a malé novorodeniatko a už dlhšie sledujeme ako sa suseda správa a poviem vám pravdu trhá mi srdce za každým keď to počujem, mám podobné detičky v ich veku....
Staršej nadáva do prijebaných píč a kadejakých nadávok, stále len kričí priam až vrieska po nej, keď bola tehotná ešte odchádzala v noci preč za chlapmi a malú nechávala doma samú hocikedy sa zobudila a plakala aj 2h vkuse, domov si ich nosila...ako horor, mne zakaždým naozaj trhá srdce keď počujem maminka nechaj ma nechaj ma alebo ju hocikedy zavrie do kúpeľne a malá plače..
Čo mám robiť, poraďte mi.... či upozorniť ju, alebo sociálku zavolať..naozaj som zúfalá, i keď je pravda že dievča pochádza zo slabšej rodiny a takto sa správali aj ku nej ale aj tak nemá na toto právo...
Nahlásiť úradom, socialke. Často potom, keď sa nieco nebodaj stane, ľudia sa čudujú, že nikto nič nevedel. Určite to chod ohlásiť.
@miskaska
@klaudiakaja Čítala som si príspevok, chúdatka detičky, čo nové ? Zlepšilo sa niečo ?
@klaudiakaja tiež mi minule tento prípad prebehol cez rozum a som rozmýšľala, ako to asi dopadlo?
@karolinakr ahojte 😊 veľmi vás nepoteším. Len toľko k tomu, že suseda pred cca rokom odišla preč aj s novým priateľom. Chvíľu bývali tu, ten krik sa trošku zmiernil a potom odišli bývať ževraj k nemu. Stihli si spraviť ďalšie dieťa takže má teraz 3 deti... ( Ten jej tiež nevyzeral čistý, občas sa s mojím partnerom vonku stretli pri cige). Ináč ju tu nevidieť vôbec, raz za 3 mesiace sa tu ukáže má v dedine babku.. či mala popôrodnú depresiu alebo čo ju trápilo neviem, odvtedy ako odišli to u mňa padlo možno to pokračuje ďalej, netuším 🤷
@klaudiakaja to je ešte horšie než najhoršie, takto ju nemá kto kontrolovať a nahlasovať.
@karolinakr myslím si, ak bude niekto počuť to čo my, tak to riešiť bude určite. To čo ona robila nebolo normálne..
@klaudiakaja akurát dneska mala jedna diskusiu, že nemôže mať druhé bábätko, prečo je život nespravodlivý, ked ma všetky podmienky pre ne, a takymto zrúdam sa deti rodia ako na bežiacom páse. Poznam taky pripad, bola v kostole, tehotna, že už 2 deti dala do decaku, nech jej prispejeme na oblečko pre deti kočik peniaze atd tam sa za ňu 2 hodiny modlili a ako to dopadlo, za par mesiacov sme sa dozvedeli, že jej zas tehotna zas s inym chlapom