icon

Syn sa začal všetkého báť

nataly34
8. aug 2022

Ahojte baby idem si po radu malý sa začal strašne všetkého báť včera sme chceli ísť na festival maskotov a len som zaplatila pri bráne vstupné a zbadal nafukovacie hrady (pred nedávnom sa trhal na hrady že chce ísť skákať)a teraz hneď sa otočil a začal plakať a utekať preč že on tam nejde vyskúšala som sa sním ísť prejsť a potom sme tam pomaličky išli naspät ale nepomohlo museli sme ísť preč odtiaľ .boli sme aj u svokry oni majú sliepky a vždy sa za nimi ťahal že ich chce vidieť a to iste chcel ísť za nimi prišiel pri bránku a plač že tam nechce ísť ,dnes som si potrebovala niečo vytlačiť na tlačiarni nikdy sa jej nebál teraz jak začala tlačiť tak tak sa rozplakal vôbec neviem čo sa snim deje.. vo štvrtok letíme na dovolenku a mám strach ako zareaguje v lietadle 🤦‍♀️ neviete mi poradiť prečo sa tak zrazu bojí všetkého?

kittykat22
8. aug 2022

@nataly34 kolko ma rokov?

jasminka22
8. aug 2022

@nataly34 nepisem kolko ma, moja mala skoro 2 rocna sa zacala pred cca 2, 3 mesiacmi bat lezuceho macika, bala sa kupat pricom to predtym milovala, to zda sa uz klop klop preslo, bala sa chodit po trave, to tiez preslo. Podla mna to je take vyvojove obdobie a prejde to. Budes musiet akceptovat zmenu dietatka a do nicoho ho nenutit. Postupne sa to zlesi same.

jasminka22
8. aug 2022

@jasminka22 nepises kolko ma

nataly34
autor
Autor odpoveď zmazal
nataly34
autor
8. aug 2022

@kittykat22 2roky bude mat v decembri

angel993
8. aug 2022

@nataly34 vyrastie z toho. Aj môj je taký bojko, už bude mať 3 roky a postupne to slabne.

andrejka1974
8. aug 2022

@nataly34 neboj časom to prejde moja dcéra nemala rada v škôlke divadielka ani karnevalu proste odtiaľ utekala,ale keď ona mala vystupovať tak sa tešila veľmi a neznáša balóny a tie nemá rada ani teraz a to ma už 14 rokov proste sú veci keď sa deti boja a vekom to prejde

kittykat22
8. aug 2022

@nataly34 myslim ze toto je normalna detska faza a prechadzaju tym deti bezne v tomto obdobi. Prejde to. Ak sa bojis toho lietadla tak zober na letisko 1-2 kinderka, hru a hracku - nejake mini darceky. A postupne mu to davaj nech je happy. Ani si nevsimne ze je na letisku lebo si bude mysliet, ze je na nejakej oslave :D

jaskolka
9. aug 2022

Je to fáza. Syn má elektrické autíčko, dostal ho pred rokom, nevedel sa ho nabažiť, stále by sa vozil. Pred par mesiacmi akoby strelilo, ani sadnúť ani dotknúť sa ho, uteká, rev.
Miloval tie hojdacie autíčka, či lietadla v supermarketoch, vždy sa tam ťahal, minule sme boli v Prešove, chceli sme ho dat do takej helikoptéry, dobre ze z koze nevyskocil, nechápali sme, čo sa stalo.Ale keď nechce, nechce, nenútime ho
Vyrastie z toho, neriešim

ereska
15. apr 2025

Aj nasho to chytilo boji sa od malicka vysavac mixer a podobne a teraz 4,5 roka nemozem ani natankovat auto ide zosaliet odopne sa zlezie zo sedacky ani okupat sa nemozem pride zastavuje vodu place a boli sme na vylete vlacik ktoreho sa 2 roky dozadu nevedel nabazit teraz vyskakoval ako sa to spustilo ani koliecko zaujima ma ci to vase deticky preslo dakujem

ereska
15. apr 2025

@nataly34 preslo vam to