Syndróm náhleho úmrtia dojčiat u 8 mesačného dieťaťa
20. nov 2020
Ahojte mamičky, stala sa mi taká vec, malá sa mi zobudila na plač ako posledné noci, tak som ju nakojila. Potom sa otočila nabok a pozerala. Tak som ju začala hladkať a nič, nereagovala, tak som ju potom oslovila a tiež nič. Tak som sa zľakla, že som ju schmatla do rúk, až ju miklo. Mohlo ísť o SIDS? Ďakujem za radu, som teraz nepokojná
Nemas monitor dychu v postielke?
@veronn94 ja som vzdy deti sledovala ze ci dychaju az som si nebola ista ci vidim pohyb hrudniku..tak som vzdy jemne posteklila na tvari,ci chitila nosik,slabe vyrusenie ale vyrusenie ktoreho odpovedou bolo pomrvenie ci mimika v tvari a bola som spokojna

@veronn94 môj názor že nešlo o SIDS len tak zaspavala ak už aj nespinkala niektoré detičky takto spinkaju ja v takýchto situáciách pozerám na hrudník dieťatka ak sa dvíha a vidím že dýcha tak sa ukludnim byť rodičom je niekedy namáhavé a znamená to aj dni plné strachu o tie naše poklady držte sa a nedovoľte strachu aby vás ovládal môže sa to preniesť na dieťatko prajem vám aj malej veľa zdravia a pevné nervy 🙂😀