Tehotenstvo v 43. rokoch
su tu maminy ktore mali dietatko v neskorsom veku?nieje to riskantne?
@anicka766 niekedy su mozno zivotne okolnosti take ze musia cakat az do vyssieho veku..
@anicka766 niekedy stretne žena partnera vo vyššom veku, alebo sa rozvedie, neskôr stretne druhého a chcú mať ešte spoločné. Nie každá čaká kým udrie 40-ka a potom hor sa na to. Osudy ľudí sú rôzne.
@mimia17 mate uz aspon jedno? Ci cakate na prve?
ostatnym babam dakujem za normalne odpovede
@anicka766 tak ako te
@anicka766 do rozhodnutia druhych nic nie je to je fakt, vsakze a tiez si mylsim, ze znama sa ti taktiez nemusi spovedat preco sa tak rozhodla, predpoklada, ze jej neprispievas na domacnost, nebudes financovat dieta a ani pomahat, tak ta do toho prdik makovy😅 A ze sa ti to nepaci, nuz, tak tomu tazko nieco dodat.... Asi to nikoho netrapi😉
@maciatkolulu ze ty si 40 cka 🙂
@anicka766 ahoj, presne aķo pises - 100 ludi, 100 chuti...ale co sa tyka takej citlivej temy ako je rodicovstvo, to kedy maju prist deti, je kazdeho osobna vec a druhych do toho velke prd. Ak mas deti, tak zrejme si asi otehotnela ako si si naplanovala. Ale nie kazdy ma to stastie, su pary ktore si musia prejst peklom (roky neuspesneho snazenia o babatko, roky liecby a pod...) a ked sa im podari otehotniet po rokoch a dajme tomu v 40.-tke, tak nech to babatko maju a nech su stastni, tak ako ostatni. Poznam jednych co sa snazili niekolko rokov o babo a videla som ako sa ta zena trapila, tiez poznam jednych, co sa im okolo 40.-tky podarilo 2-krat otehotniet a to bez problemov....
prepac, nechcem sa nikoho dotknut, ale tvoja otazka je nemiestna.
@anicka766 noooo s 20 a 17 rocnymi dcerami a v 36 sa mi narodil este syn a? Co to.ma spolocne s tym,ze ta do toho,ci niekto v tvojom.okoli porodi v 40houbeles? A este k tomu sa ti to nepaci,dost smiesne,take spravanie a myslenie ake nemaju uz ani moje dospele a skoro dospele deti 😀s blbymi otazkami..... No faktom.ostava,ze kazdy sme nejaky. Pozor,aby si si niekedy nespomenule na tie tvoje slova😉
@anicka766 ze ty si nejaka "nastka" 😉
Ja som sa snazila otehotnieť v 30 tke ale neslo to...trapili sme sa dlho lebo zo zdravotného hladiska bol všetko ok ale aj tak nic..prisli sme o 4 "deticky" ...na koniec som otehotnela 44 rokoch a porodila v 45 😁....cele tehu bolo bez problémov,šoférovala som do poslednej chvíle,pracovala z domu,proste super...malá je zdravá,múdra,sikovna a ja som omladla o 10 rokov..neskutočne ma dobija energiou a som šťastná ze som to nevzdala...nepremýšľam čo bude o xy rokov,uzivame si to co je teraz a tesim sa každý den keď idem pre ňu do škôlky ako ma vystiska a povie -mama lubim ta...nevzdavaj te sa dievčatá a verte ze sa dočkáte😁😁😁
@stastenka42 toto je najkrajsia odpoved 🙂
@anicka766 keď ťa zaujíma, tak ti odpoviem. Ja som prvú mala v 26 rokoch. Potom kopec snaženia, 2 potraty a v 38. sa mi narodil vymodleny synček. Chcela som hlavne súrodenca pre dcérku, aby na tom svete nebola sama keď raz otrčíme kopytá. No a ďalších 99 žien môže mať podobné príbehy. Len ty to vidíš tak, že každá "čaká do štyridsiatky". Nikdy nevieš, čo si kto prežíva. Vidíš len obal. Skutočný príbeh človeka nepoznáš...
Och zeny. Otazka bola polozena. Nazor som si tiez vyjadrila...o tom je forum ze? Nieviem co ste hned take prhke. Nikoho som tym nechcela urazit tak? Nestresujte sa hned
@anicka766 ja mam uz deti dve velke,,25 a 20. som rozvedena a s novym priatelom sme chceli spolocne..tak sme sa snazili a aj sa podarilo ale v 4mesiaci som potratila..potom operacia myomov a nakoniec nam panbozko doprial a mame spolocnu vytuzenu izabelku ktora bude mat vo februari uz dva roky.. v lete som mala 45 a som velmi rada ze vsetko je ok.... je vela dovodov preco zeny maju dieta aj vo vyssom veku, je to individualne a kazda ma svoj pribeh. 🙂
@zvolsiinylogin ja mám už dospelého 19 r. syna, a chceli by sme spoločné s partnerom
@stastenka42 krásne...tiež bojujeme...a dúfame v šťastný koniec 🙂
my mame susedu co mala synceka ked mala tusim 50 alebo 49 neviem presne- nahodou....maly chodi uz do skoly, je velmi sikovny a mudry 🙂 moja babka mala dceru v 40 🙂 vek zeny je jedna vec ale ide o reprodukcny vek v akom "veku" ma zenske veci to s realnym cislom sa zvykne velmi lisit...
nájdu sa nové mamičky po 40-ke tehulky? Keď sa vám nedarilo, čo vám pomohlo?
@dolynkag ahoj ja mam 40 a pol a v Marci som prirodzene otehu. Ale v 7tt som samovolne potratila 😣 snazime sa do kopy 10 mesiacov pred otehotnenim som uzivala alchemilk cajik a folic acid vitaminy b6 B complex inofolic inositol magnesium tribulus a gynex a complete vit.pre snazilky meriam aj BT a sledujem hlien teraz po potrate znovu to iste a pridala som vitex snazime sa hned a ani necakam prvu ms 😊
ja som porodila mesiac pred 43... dnes má dcéra 9 rokov, je múdra zdravá šikovná... nemyslím si, žeby som kvôli veku nejako nestíhala, nevládala. Občas mi myšlienky smerujú, čo bude za 10-20-30 rokov... ale nejako to neriešim. Snáď sa dožijem vnúčat 😀
stastenka krasne si to napisala. Partnera zivota som stretla v 38, teraz mam 41 a snazime sa tristvrte roka zatial bez uspechu ale snad sa nam postasti.
@dolynkag ahoj ja mam 39 rokov ale ked sa babo narodi budem uz mat 40. Snazila som sa tri roky s manzelom, pomohlo mi IVF - vysiel nam prvy vklad.
@ingelika78 Gratulujem 🌹🌹🌹

@anicka766 a preco ta to zaujima? asi kazda ma nato svoj dovod, ty rod kedy uznas pre seba za vhodne, tie ine budu kedy oni uznaju za vhodne🙂 vynosit aj porodit a nasledne starat sa budu oni, nie ty😉 tu predsa vobec neide o to co sa paci ci nepaci tebe🙂