Tehotenstvo v 43. rokoch
su tu maminy ktore mali dietatko v neskorsom veku?nieje to riskantne?
@lucinka511
@eliska13 my sme s muzom iba 5 rokov spolu a toho 3 spolu byvame..mam 2 a pol rocnu dcerku..netlacim na pilu ak to nevyjde tak nevyjde..sme sa dohodli ze ked budeme mat byvanie bude dalsie..buduci mesiac mame svadbu..
@zvolsiinylogin tak vsetko dobre 🙂
@zvolsiinylogin ja neviem ale nech je to akokoľvek tak mi to príde divne ..moja mamina má 47 má už 3 vnúčatá a neviem si predstaviť že by mala mať ešte ona dieťa nejako 3 roky dozadu. .divne no
Ja som mala v 41.Do konca 7 mesiaca som chodíla do prace do zahranicia a nemala som žiadne problémy.Ku koncu tehotenstva som dostala zápal obliciek s horuckami.Porodila som skôr ako som mala termín a malicky je ok.Ja som trocha unavena ale nevadi 😊
@cupakabricka ....deti su uzasne , to najlepsie na svete 🙂
aj nasi su teraz vysmiaty, malu miluju vsetci 🙂
nech pekne mala rastie , uzivaj si malinku
@kubinka1 dakujem ti velmi pekne... pravdupovediac si to aj vychutnavam... uz som sa aj zabehala a chodim velmi rada s nou na prechadzky.. je strasne zlatunka a robi nam vsetkym radost. velmi dakujem bohu ze ju mame a velmi sa z nej tesime... ale vie byt aj riadna betarica a vie sa nazlostit... a uz vie povedat mama 😉 ostatne je len taka hatlaninka este ale strasne vela rozumie a pochopi co od nej chceme 😉
@hanus22 no zhruba ok.tlak som mala dobrý.len tie hormonálne výkyvy všetko mi vadilo... štyri mesiace som ešte učila takže malička je divoká riadne. V noci nespí a uspávame do polnoci takže si pospi keď môžeš... pravú nohu som si necítila asi mi tlačila na chrbticu či čo.bola otočná kp takže som rodila cisárskym...inak som pribrala len šesť kg a malá mala skoro štyri ...teraz ale mám nadváhu kojim a stále jem...na zač tehu som schudla zvracala... nešla som na odber plodovej vody výsledky som mala dobré až na môj vek.. akurát železo mi chýbalo aj po pôrode som ho užívala..po pôrode mi dávali aj krv a plazmu .trochu viac unavenejsia som bola...inak teho fakt v pohode oproti mladším babám... takže sa neboj je to ale individuálne...🙂
@svataj ahoj no ja som iba 12tyzdni uz som ani nedufala ze otehotniem po dvoch potratoch sa podarilo dufam ze bude vsetko ok a vydrzim az do konca zatial znasam celkom dobre vsetko len mi tiez vsetko vadi a sem tam mi je zle od zaludka taka tazoba zo vsetkeho co zjem tak dufam ze to uz prestane.A trosku som smutna lebo kazdy mi nadava ze mi to neni treba ze som stara ale ja sa necitim bit stara mam kamosky v mojom veku a maju male babo a nevedia si to vynachvalit ako si to uzivaju☺
@hanus22 To že si tehotná..to je to najkrajšie, čo sa ti mohlo stať. Gratulujem a držím palčeky, nech to dotiahneš do úspešného konca. Kašli na reči, je to tvoj život, ty si ho budeš žiť ❤
@modraopica dakujem za podporu zle sa pocuvaju take reci a este ked to musim pocuvat kazdy den uz som niekedy stoho na nervy jedine manzel.stoji pri mne a svokrovci
@hanus22 ale kto každý, cudzi ludia ci rodina, ja som dceru porodila ako 38 rocna, a moja krstna mi povefala, ze co ma to napadlo na stare kolena, este mam 12 rocneho syna,dcerka ma tetaz dva roky, nepadlo mi to dobre, a mne pritom ludia hadaju aj o desat rokov menej, no ona mi to vraví stale, uz sa s nou ani nevidam, prajem vsetko dobre
@hanus22 kolko mas rokov?
@zvolsiinylogin teraz som mala42
@jurinecka125 rodina a aj cudzi ale uz to berem jednym uchom dnu druhym von je to moj zivot nik mi to dieta zivit nebude nech sa kazdy stara o seba
@cupakabricka obdivujem vás..fakt, klobúk dole. veľa zdravia, úsmevov a šťastných detí ;)
Dieťa je dar v kazdom veku, nikto nemá právo hovorit a určovať kedy je pre ktoru zenu správne mat dieta, co bolo kedysi nie je dnes, zena pokial ma menstruáciu, dovtedy moze počat.. Nikdy by mi ani nenapadlo, ani keby vidim 49 ročnu tehotnu ohovárat, alebo sudiť , je to kazdeho vec , jej život , okolie býva hlúpe, ale zvysoka kaslite na takých ludi, na poznámky, na sedliacke babské taraniny na to co povie nejaka hlupana, kaslite , na tých, co maju scitane choroby 40 tehu tničiek z internetu a su premudrele v týchto diskusiach a nevedia o tom nič....Vela stastia 🙂))
Ja som otehotnela prvý x v mojom živote v 40.tke, po 5 mes.snažení. Okrem tehu cukrovky sme nemali vôbec nič, robila som do 8.5 mesiaca, už ma Dr.posielala na PN, hoc dôvod nebol a kolegovia tiež, nech nerodím v práci. Pôrod prirodzený, 8 dní prenášala, syn zdravý ako buk a veľmi rada by som mu dopriala aj súrodenca 😉
@phulakova dakujem pekne... velmi sa z nej tesim... je to taka mala certica a zaroven nas zlatucky pokladik , aj vam vsetko naj. dakujeme🙂
@cupakabricka certica po kom? 😁
@phulakova tak po obidvoch........😀😝
ahojte, diskusia ešte aktuálna? Tiež sa snažíme, mám 41 rokov a rok sa nedarí...čakáme na výsledky hematologie...
@mimia17 drzim palce..👍😉
ďakujem pekne, snať sa ešte podarí 🙂
@mimia17 netreba to silit a urcite to pride..
...bola chvíľka, keď sme skúšali všetko... ale fakt sa snažíme uť skludniť... uvidíme aké budú výsledky... 😉
...a ďalšia vec, vek...hm už to tak ľahko nepôjde...
@mimia17 mam susedku,ktora otehotnela v 46 a tak ze ani neplanovali...🙂pokial si zdrava,tak telo si same urci kedy ano...hlavne pozitivne🙂
ďakujem si milá, bodaj by si mala pravdu...začíname stavať domček, tak popri takých starostiach ... 🙂
...dievčatá...šup, šup...obnoviť tému...snažilky po 40-tke? 😉
Ahojte. Mna by skor zaujimalo preco zeny cakaju az do 40 a potom chcu mat deti. Mam znamu ktora ma 42 a je tehotna. No osobne :/ nepaci sa mi to ale 100 ludi 100 chuti.

@kubinka1 aj mojmu okoliu sa moc nelubilo ze v 43 cakam babo a moja mamina sestra atd..sa mraciili zeee to neskoro a vek vysoky aaaa vsetko mozne este... ale teraz je kazdy spokojni a vysmiaty.. izabelka je zdravucka a mame z nej velku radost..urcite nelutujem aj ked obcas nevladzem.... teraz ma tiez 1.5r:wink::kissing_heart: