Tipy na úspešné odplienkovanie dieťaťa
Ahojte dcéra ma o mesiac 2 roky plus mínus inú mesiac nemáme plienku pyta sa väčšinou ale niekedy aj ja ju dam ze pozabudol alebo tak ale problem je ze niekedy oznámi ze ide cikat a nechce ist . Doma si s tým este poradím ale vonku je to trosku problém lrbo sa pocika nosím jej von obľúbenú babiku a ked odmietne skúsim dat akoze babo vycikat a ukážem jej ze aj ono ocikalo no skúšam kade co niekedy ide bez problémov aj vonku ale ked jd zaujala alebo sme na ihrisku jd to problem skúste nejake typy dat
@tatiana234 ahoj, podľa mňa máš dobrý postup
Poradím, len vydržať
Nám radili, že keď sa pocika, bude v mokrom a studenom, bude jej/jemu to vadiť
Ale kdeže , moje deti vôbec
Tak som len opakovala , prezliekala a stále dokola , trvalo to niekoľko tyzdnov
@pe_mi jiekedy ked sme vonku na ihrisku a ide niekto cickat ide aj ona ale je asi este vo veku kedy je pre nu hra dôležitejšia. Uz mi aj radili jej vrátiť plienku ale ma nehodu raz za 3 dni mozno a kvôli tomu jej plienku urcite vracať nebudem hlsvne ked sa pyta
@pe_mi jiekedy ked sme vonku na ihrisku a ide niekto cickat ide aj ona ale je asi este vo veku kedy je pre nu hra dôležitejšia. Uz mi aj radili jej vrátiť plienku ale ma nehodu raz za 3 dni mozno a kvôli tomu jej plienku urcite vracať nebudem hlsvne ked sa pyta
@tatiana234 tiež by som nevracala plienku
My sme mali aj 10 nehôd za deň 😁 ale dala som to s nimi, neustúpila som a dokonca sme neboli ani že doma
Chodili sme proste aj von na prechádzky, keď aj s nehodou (samozrejme v teplom období)
A oni sa často pohružia do hry a zabudnu
Podľa mňa máš dobrý postup a už len vydržte
Držím palce
Nie je pripravená. Nerozumiem, načo odplienkuvavas. Dieta na to samé dozrie a teda dieta, ktoré je na to dozrete to zvládne bez nehod a za dva/tri dni pochopi, čo robiť.

@tatiana234 ahoj, podľa mňa máš dobrý postup
Poradím, len vydržať
Nám radili, že keď sa pocika, bude v mokrom a studenom, bude jej/jemu to vadiť
Ale kdeže , moje deti vôbec
Tak som len opakovala , prezliekala a stále dokola , trvalo to niekoľko tyzdnov