icon

Toxicka kolegyna

tatisna
Dnes o 04:41

Ahojte, mam problém v práci, jedna kolegyňa s ktorou musím spolupracovať, si na mňa akoby zasadla, a už mi to nepríde v poriadku. Minule ma kritizovala pred ďalšími troma kolegami, povedala mi ze všetko pokazim, neovladam svoju prácu a som nemožná. Použila iné, intenzívnejšie slová. Vykolajilo ma to a teraz som v strese, moje telo sa dostalo do takého toho krca...povedala som to nadriadenemu, stoji za mnou. mali ste niečo podobné a ako ste to zvládli, ako sa vyriešili potom tie vzťahy? Vďaka.

buminka555
Dnes o 05:05

@tatisna
Samozrejme
Moja manželka mala este lepší krajší prípad
Pracovala v jednom nemenovanom zariadení , došla nejaká nová - papuľnatá a začalo to presne tak ako opisuješ, nuž ťahalo sa to asi rok az papuľnatá z ničoho nič vylepila mojej manželke za ucho - no netrafila lebo moja manželka sa uhla .
Samozrejme slovo dalo slovo a moja manželka jej opätovne vylepila .
Zavolali nadriadeného ktorému moja manželka hovorila o tej papuľnatej , vedel o nej - no ništ neurobil .
Nakoniec to dopadlo tak že celý kolektív obviňoval moju manželku že to ONA až sama dala výpoveď a dostávala sa z toho pol roka , depresie, úzkosti .
Hold aj také sa stáva , radím vám " tebe" veľmi podrobne si vsimaj situácie a podľa toho konaj skôr ako protivník , a tvojmu nadriadenému povedz " upozorní " ho že keď si bude dovoľovať ďalšia papuľnatá " tak nech to ňou rieši

zara3
Dnes o 05:13

@tatisna zachovaj si dekorum. Co ona spravi, ty nerob a nedavaj nikomu dovod o tebe jakkolvek pochybovat. Ona sebe bude takto jamu kopat. Ty len informuj a dokumentuj vsetko, co ti robi a stazuj sa. Ona je tiez "len" pracovnik a nema ziadne pravo takto s tebou jednat.

isis234
Dnes o 05:23

@tatisna zisťujem, že takých je viac. Ako Ti radia vyššie. Informuj o tom nadriadeného. Ju ignoruj. Nevšímaj si toho. Ona sa sama prezradí.
Ty povedz kolegom že to nie je pravda, čo o tebe rozpráva.
Viem aké je to ťažké a bolí to. Odčerpáva tým energiu.
Ľutujem také osoby. Nemajú Lásku v sebe. Zlomyseľné.

anonym_1081ed
Dnes o 06:51

@tatisna juj, takú kolegyňu ma asi každá z nás🫣 mňa to trápilo asi jeden deň, potom som sa musela nejak obrniť voči tomu a poriadne ju ignorovať, mať ju v péčku, inak by som sa zbláznila… po 2rokoch som odišla a teraz ma ta “Mila kolegyňa” z kilometra zdraví, usmieva, vtiera, vždy keď sa stretneme 🫣