Treba žehliť novorodencom veci?
No ako ženy ? Nikto mi nedal jasnú odpoveď každá kamoška robí nieco iné ..
Pri prvom som žehlila. Pri štvrtom ani náhodou 🤣🤣🤣
@elizabet173 však to beriem, preto sa pýtam. Žehlím, lebo ma to baví, cítim sa lepšie, keď ma dieťa zažehlené puky aj na ponožkách.
Lepšie ako tie keci o zabíjaní baktérií, prevencii dermatitidy a iné nelogické výhovorky
Ja som nezehlila. Oprala som na 60 stupnov a susila na slnku alebo v susicke.
@elizabet173 ja napríklad žehlím posteľné prádlo, zmenší to objem, keď ho ožehlim a lepšie sa mi to zmestí do skrine, takže čisto z pragmatických dôvodov. Veci na oblečenie, ktoré treba žehliť, takých mám minimum, žehlím až pred nosením, lebo nemám rada, keď to vytiahnem zo skrine a vidno ako to bolo poskladané. Našťastie nerobíme s mužom v kancelárii, takže žehlenie košieľ je len príležitostné a tie tiež žehlím až pred oblečením.
Ja som maleho veci zehlila naposledy pred odchodom do porodnice. Teraz ma 4m a nezehlim vobec. Ved keby mam zehlit nic ine by som nerobila. A to ma maly citlivu pokozku a sme uuuplne v pohode. Nezehlim ani nase ,,dospelacke” oblecenie. Pre mna zehlenie vzdy bola otrocina, najviac som sa tesila, ked budem mat vlastnu domacnost a nebudem musiet zehlit..😂

@sisaka lebo chcem. Stačí? ☺️