icon

Tri deti - jedno za druhým

ivmila
18. máj 2010

Dievčatá ja už neviem... stále som chcela žiť pre deti...snívala som o nich už od 15tky, a mám krásne dve deti. Dievčatko , má 2 roky a 4 mesiace a 4mesačného chlapčeka a teraz mám obavy, či nie som zas v tom . UF...krásna predstava mať bábo, ale ako to zvládnem? Viem asi mi poviete, že som nezodpovedná, alebo že som si mala dávať pozor...ale ja budem šťastná, ak sa to potvrdí... Malého kojím a viem, že ten cyklus je taký všelijaký počas kojenia...Mala som už raz menzes a teraz mi mešká už 4tý deň, a to sa mi ešte nestalo "len tak". Chcem len nájsť niekoho, kto má podobný vekový rozdiel medzi deťmi aby mi napísal ako sa to všetko dá zvládnuť. Budem potrebovať asi nový kočík pre dve deti..napadá ma toľko myšlienok, že mi z toho začína hrabať.. Ak sa to potvrdí tak budem mať deti 2008,2010,2011...

liviahedviga
3. júl 2013

ahojte,teraz si to čítam a reku sa pridám ja mám toho času málilinko,ja mám 4 deti po sebe po roku,najstarší Tobiáš má 4,Šimon 3,Benjamín 2 a Ráchel 1,tiež som nechcela tak skoro po sebe,ale čo už keď sa zadarilo 🙂 do skolky ich nedávam tak ju máme doma 😀 máme súrodenecký kočík-skvelá to vec,lebo veľa chodíme busom,ozaj ide len o to nájsť si systém a potom to frčí,no a jasné sú aj také dni že som v koncoch,vtedy ma zachraňuje manžel 😝 kedže babky nemáme po ruke,keď mi ich občas babka vezme teda tých 2 starších tak mi stále niečo chýba a známi sa smejú keď ma stretnú len s dvomi,že mi to už ani nepristane 😉 ,no a žažijeme kopec zaujímavých situácii,lebo chodím s nimi aj nakupovať a na všelijaké možné akcie aby sme nesedeli len doma a nedostali ponorkovú chorobu 😀 😀 maminky ste super maminky a venujte sa aj sebe 🙂

snehovavlocka
4. júl 2013

@liviahedviga a to som si myslela,ze ked moj najstarsi ma len 5,ze sa mam tazko 😀 😀 😀

stanus258
8. júl 2013

to záleží len na tebe 🙂

zuzidr
8. júl 2013

ahojte, baby všetkým držím palce a chcem sa spýtať 😀 Je to fakt v dnešnej dobe také divné mať 3 a viac detí? My máme Emmku -6rokov, DOminik - 1,5roka a všetci ked nás stretnú tak, hned, nooo super, už máte párik, tak ste skončili 😨 😕 ale my sme neskončili, sme mladý a chceme ešte minimálne jedno dieťa za 3-5rokov. Všetci sa čudujú "načo nám to bude" 😀 😀 😀 😀 😀

januska010
13. júl 2013

@zuzidr Ahoj 🙂 Aj nám sa čudujú, ale mne je to popravde jedno 🙂 Detičky milujeme obaja a prečo ich nemať, keď môžeme 🙂 😀

katarinamichalidesova
14. júl 2013

@januska010 ahoj a co mate doma?ja mam dvoch chlapcov a treti na ceste tiez v novembri.

tobinka2
14. júl 2013

Ahoj, my už máme takmer 8 a 5 ročných chlapcov, myslela som si že 2 detičky nám stačia, ale každým dňom čoraz viac túžim po 3 a keby to bolo dievčatko tak by nás to veeeľmi potešilo. Ináč veľká poklona mamičkám, ktoré majú detičky s malým vekovým rozdielom 🙂

katarinamichalidesova
14. júl 2013

@tobinka2 aj ja by som sa ovela viac potesila dievcatku ale co uz no mozno sa na sone pomylili 🙂

radko23
14. júl 2013

ja mam 2009,2011 a teraz 2013

katarinamichalidesova
14. júl 2013

@radko23 Ja mam 2009 a 2012 takze si na to lepsie 🙂 a co mate

livka299
14. júl 2013

Ahojte baby ktoré máte 4 detičky ...mňa trápi len jedna dilema...kebyže bolo 4.té bábo tak to kôli tomu kupujete aj nové auto? Také 7-miestne?? Či ako cestujete???

katarinamichalidesova
14. júl 2013

@radko23 jaaaj prepac uz som si to pozrela ja tu tak casto nechodim tak som nevedela

radko23
14. júl 2013

@katarinamichalidesova dvoch chalanov a teraz konecne vytuzene dievca

erikajandova
14. júl 2013

A ja mam 4, a co? z toho dvojcata . dceru 12r. Dvojcata 17mes. A mini syn 8tyzdnov 0))

ewellina
14. júl 2013

@livka299 No my sme veru kupovali sedemmiestne auto. Z bazáru. Máme štyri deti.

katarinamichalidesova
15. júl 2013

@radko23 tak super to ti gratulujem aj ja by som chcela ☹

verulka
15. júl 2013

@livka299 caf my sme kupovali z nemecka pred 5timi rokmi opel zafira 😉
@zuzidr jaaaj, no ludia riesia vsetko- kd nemas deti, ked mas 1..asi jedine parik 2deti su vpohode..zvysok sa proste riesi 😀

januska010
15. júl 2013

@katarinamichalidesova Aj ja mám dvoch chlapcov a tretí príde v novembri 😀 😀

katarinamichalidesova
15. júl 2013

no co narobime a ja mam len 10 mesacneho syna a toto sme absolutne neplanovali takze o to tazsie to znasam.

katren
15. júl 2013

@radko23 ja mam 2009, 2011 a 2012 😀
@livka299 no my mame 3 a teda auto sme 7-miestne kupili 😉 Citroen Grand C4 Picasso

katren
15. júl 2013

@katarinamichalidesova neboj sa, budes sa tesit 😉

maja2005
16. júl 2013

@liviahedviga Ahoj pozrela som si tvoje fotecky, a tvoju rodinku, mas krasnych chlapcov a jednu princeznu, dodala si mi odvahu, ze vsetko ide ked sa chce a ked si to zariadim, my mame 2,7r a 1,5r chlapcou a v oktobri k tomu pribudne este princezna. Teraz obcas mam mindrak ako to vsetko bude vyzerat, lebo chlapci su dost akcny a neobsedia, obcas neposluchaju a ja som uz v koncoch ale verim, ze ked uvidia sestricku, tak sa trosku ukludnia a zacnu viac posluchat 🙂 aspon v to verim

katarinamichalidesova
16. júl 2013

@liviahedviga Ahoj aj aj som si pozerala fotky ste krasna rodinka a velmi sa mi pacia mena ktore si dala detom 🙂 biblicke narocky?

liviahedviga
16. júl 2013

@maja2005 aj naši chlapci sú dosť akční,ale uvidíš ako sa budú starať o svoju sestričku,moji ju volajú naša princeznička,hrajú sa s ňou a krmia ju no je to nádherné ich takto vidieť,prajem ti veľa krásnych dní a chvíľ a dobrý pôrod,ja som mala tento posledný najkrajší 🙂 😵 😵

liviahedviga
16. júl 2013

@katarinamichalidesova áno,biblické náročky,vyberali sme ich podľa toho čo znamenajú

katarinamichalidesova
16. júl 2013

ja mam tiez oboch aj ked v nemcine pretoze sa mi tak viac pacia a tretie tiez dam z Biblie su to krasne mena.

liviahedviga
16. júl 2013

@katarinamichalidesova krásne mená aj s tým významom a už vieš aké dáš dalšie?

katarinamichalidesova
16. júl 2013

no asi Tadeas alebo Mathias,ale strasne som tuzila po dievcatku a ta by bola Ester

maja2005
17. júl 2013

@liviahedviga Dakujem, za odpoved a urcite to dobre dopadne, vcera som len tak rozmyslala, ze ako to vyriesime s autom? a vy mate ake auto ked ste 6ty? a este keby si mi mohla poradit, ty mas pre vsetky deticky pas, alebo si este stihla ich mat zapisanych u seba? Nasi chlapci maju poschodovu postel, ale zatial tam spi len najstarsi, mensi co ma len 1,5r. je este v postielke, dufam, ze do roka tam bude aj on chciet spavat. Dakujem a aj vam vela krasnych dni prajeme

liviahedviga
18. júl 2013

@maja2005 Ahoj,auto teraz nemáme žiadne(mali sme 9-miestne ale sme havarovali tak skončilo v šrote( takže cestujeme busom a vlakom a cestujeme často,tuším sme si aj zvykli 🙂 ,mám súrodenecký kočík tak sa dostaneme všade a je to teda zaujímavé,chalani majú tiež poschodovku starší a dvaja menší maju cestovné postieľky,ale druhý syn išiel dole do poschodovky keď mal rok,dala som zábranu aj dole a bolo v pohode.Pasy pre deti nemáme,zatiaľ surfujeme po Slovensku vonku nás to zatiaľ nelákapekný den prajem