Trojmesačné bábo chce spať iba na mne
Ahojte baby, podobná záležitosť sa tu možno už riesla ale nenašla som.
Môj malý bude mať 3 mesiace ,stále iba kojim a od začiatku spí s nami v posteli.Povedala som si,že kašlem na vstávanie, keď sa v noci zobudil na papanie vybavili sme to raz dva a nebola som taká zničená.
Prespí mi 10-11 hodín s jednou,dvoma pauzami na jedenie ( chvalabohu) ale horšie to je cez deň.
Väčšinou zaspí pri kojeni alebo sem tam pri nosení a keď ho položím spiaceho do kočíka,o chvíľu je hore a chce ísť na ruky .
Vonku pri prechádzke v kočíku zaspí, ale ako náhle prekročim prah bytu, je hore a zas to isté . Nenosím ho stále na rukách, keď sa len jeduje hneď k nemu nebežim.
Skúšala som ho párkrát nechať vyplakať.
Vydržala som 10 minút a plakal strašne žalostne , až skriekal .Nevedela som ho ukľudniť a potom sa mi s plačom trhal zo spánku..takže už to skúšať nebudem. Mali ste toto aj vy niektoré? Prejde to? Pokazila som ho ja? Tomu neverím... ☹
@mimka11111 super si to napísala a súhlasím tebou.
Za " učením dieťaťa k samostatnosti" nie je nič iné len neochota zbaviť sa vlastného pohodlia. Ale každý robí to čo sám z domu pozná ,že...
@wera011 Vyplakať také malé určite nie. Ale pozri, ak by si mala druhé dieťa, o ktoré sa musíš starať - či chceš alebo nie - lebo nemáš nikoho kto by ti pomohol (a samozrejme domácnosť a muž - ale to "ber čert"😉:grinning ) tak si moc nenavyberáš a určite si nemôžeš dovoliť to čo tu niekedy ženy vypisujú - celý deň chodiť po byte a mať na sebe alebo na prsníku zavesené 3-mesačné dieťa.
Naša dcérka tiež s nami spávala cca do 3.mesiaca - lepšie sa mi dojčilo v manželskej posteli. Ako náhle som prišla na to, že u kamošky v pohode bez problémov zaspala v postieľke jej dcérky tak sme hneď na druhý deň skladali postieľku a začala spávať v nej - v detskej izbe spolu so starším bračekom ....A nemyslím si, že to bola "neochota zbaviť sa vlastného pohodlia".....Žiadny extrém nie je dobrý. 😉
No lepsie ked chce spat babo pri mame ako take dieta ktore na posteli nezaspi a ked ho uspite a date do postele sa zobudi ako ta moja hviezda,tak rada by som pri nej polezela ale ona to nevie a asi sme ju to mali naucit uz ma 14mesiacov tak cakam kedy zmudrie a bude si dat vysvetlit ze lezanie v posteli je ok
Ahoj. Necitala som vsetky prispevky ale poviem Ti sama za seba. Mam 5r syna a stale spi so mnou. Od mala je to citlivy chlapec naviazany na mamu. Chlapci su taky. Mam aj 12r dceru aj ta tiez spavala so mnou a preco nie? Raz tie deti vyrastu a uz sa k nam nebudu tak tulit ako teraz. Nie som matka co detom vsetko dovoli.Matka ktorej deti skacu po hlave. Ale raz ich mala 9m v brusku a ked si vyzaduju tulenie treba im ju dat. Citia tak ochranu a zazemie. Tvoj syncek je este velmi maly. Nech ta neznepokojuje to,ze chce byt pri tebe. Potr.pocut tvoj tlkot srdiecka ktory mu je tak znamy. Moj syn zaspaval len na lavej strane na rukach. Pocul moje ❤. A nenechavaj ho vyplakat. Je to zbytocne.
@wera011 moj syncek bol rovnaky. Dokonca som ho musela uspavat na fit lopte dost dlho. Toto uspavanie sice ukoncil manzel lebo videl aka som z toho znicena. Dnes ma 13 mesiacov cez den ho este uspavam na rukach ked nie sme vonku a velmi si to uzivam v noci pekne zaspinka pri uspavankach a od 10 mesiacov spinka sam vo svojej izbicke. Uzivaj si to ze chce byt pri tebe. Potrebuje ta 🙂
@wera011 hahahaha 😂 jaj modry konik chce aby si bola tehotna asi! 😀
@vanesanova este nieeeeee 😂

@vanesanova nieee niesom len o neviem v profile vypnut už som to skusala asi 15 krát 😅 😅