Upozornili by ste cudzie dieťa, že nesmie biť iné detičky?
Caute, upozornili by ste pekne/slusne, ze sa bit ine deticky nesmie, ak jeho matka stoji a nic nepovie?
Ano absolútne bez debaty.
Spravila som to, nie raz.
Super mamky, dakujem! Za tyzden som mala 2 incidenty, raz mojmu chcel pchat plastelinu jeden chlapcek v ikei do ust, tak som chytila jeho ruku, ze to nesmie. A odisiel. A vcera skoro mi hodil synceka jeden chlapcek zo smykacky, lebo on sa ponahlal. Jeho mama nic samozrejme, a ked uz zacal buchat do chrbta mojmu, tak som mu povedala, aby s tym prestal, pretoze moj je este maly, a to sa nesmie.... Jeho mama nic. Iba sa usmievala.
Necjapem naozaj niektore ignorantky mamicky. Ako chapem, nemoze za to, ale, tak zakrocim, ked bije moj ineho, zatial sice sa ro este nestalo, ale urcite to nebudem nechat, aby inemu dietatku ublizoval..... 😏
Ak by nezasiahol rodič a bola by som blízko, tak áno, aj keby sa ma to netýkalo (rozumej, aj keby sa nejednalo o moje dieťa ani na jednej strane)..
ak by to bolo na druhej strane ihriska a mňa by sa to netýkalo (čiže by tam nebolo moje dieťa) tak nie..
Je zaujímavé že všetky píšu že by zasiahli, ale keď reálne vidím detské ihriská alebo decká len tak vonku a robia galibu, tak to vyzerá úplne inak. Nikto im nič nepovie. Z detstva si pamätám že nás napomenuli aj cudzí ľudia keď bolo treba. A bolo to v poriadku, zahanbili sme sa a ešte sa aj báli aby to niekto nepovedal mame. Aby nebolo rošambo.
Za seba poviem že mi je až niekedy trápne ako pôsobím na ihriskách, upozorním, deti sa potom so mnou skamarátia a ostatné matky na mňa čučia ako na úchyla a podivína, ktorý sa na ihrisku hrá s deťmi a nekuká do mobilu a neklebetí s ostatnými 🙈 lebo sama viem že moja mladšia je tornádo a nechtiac aj ublíži. Keby moje dieťa niekto normálne upozornil vo chvíli keď nedávam pozor ja, bola by som za to rada.
matka matka matka..... v avione v neplatením kútiku otecko šepkal synovi "udri ho, udri ho" keď bol ako prvý na šmykľavke nesmelý chlapec a nechcel sa suchnut, toto bol druhý chlapec v poradí. akých debilov si beriete, takých frackov budete mať doma 😘
@zuzanka.zuzu to nemyslis vazne......... 😳😳😳😳😳😳
@ruzovakrava mne zas príde zaujímavé že vždy keď som zasiahla, tak na mňa vždy každý zazeral ako som si to mohla dovoliť 😅 som rada že na ihriská chodím už fakt malo..
Áno a už som to viackrát aj urobila.
@jana_eyre_2 pravda, oni svoje dieťa neobmedzujú a neupozorňujú, tak ako si to môžeš dovoliť ty 😃
Mne tak jedna mamka povedala, že má nechápe, ako má môže baviť stať pri preliezke, či sedieť v pieskovisku a hrať sa s deťmi, že ona potrebuje vypnúť. A pokecať. Ja chápem, aj ja, ide mi hlava puknúť z toho kriku, naťahovania sa o hračky...ale tak som zodpovedná a aj má to baví. Na dvore, kde sme sami, ich nechám nech sa hrajú, ale medzi inými deťmi má aj zaujíma, ako komunikujú, ako sa hrajú.