icon

Upravená mama na dedine

lala0000000
14. aug 2020

Ahojte baby, vy tiez poznate taku mamku ktora sice ma male deti ale je stale nalicena vlasy tip top, vyobliekana a to v dedine. No neviem nejde mi do hlavy kedy to stiha. Poznate vo svojom okoli aj vy taku mamicku?

Strana
z2
beronsche
14. aug 2020

@lala0000000 a vies, ze by ma to aj dost vytocilo, keby mi takto stupidne admini zmenia nazov temy? 😀 uplne to meni vyznam.. A vlastne ma to vytocilo aj tak... Asi dobre, ze je piatok, zrejme potrebujem vypnut.. 😀 😀

lala0000000
autor
14. aug 2020

@beronsche pardon, nechcela som nikomu ublizit, ani urazit a ani vytocit. Pekny zvysok dna prajem 😉

beronsche
14. aug 2020

@lala0000000 ehm to bol zart... a mimochodom narazala som na adminov nie teba... 😉

angela85
14. aug 2020

Je to iba o zvyku. Také čo to robia deň čo deň tomu venujú Max 15 min. A ide hlavne o to či ti na Tom až tak záleží. Pre mňa je upravenost to že sa žena o seba stará a nie že sa namalujem aj keď ide smeti vyniesť. Ale jedno čo neznášam sú tepláky,tie patria tak na doma,do záhrady či fitka.

cloviecka
14. aug 2020

@angela85 a legíny rovnako😉

fokuska
14. aug 2020

@lala0000000 Admini sice zmenili nazov, ale do textu si ty sama napisala: "a to v dedine" - akoby to bolo nieco nezvycajne, nic nezvelicujeme, napisala si to ty.

lala0000000
autor
14. aug 2020

@fokuska ano napisala, pretoze mi pride uplne zbytocne sa do dediny zmalovat ako velkonocna kraslica

fokuska
14. aug 2020

@lala0000000 Dedina je nieco ine ako mesto? Ze tam sa netreba malovat? Ci ako to myslis?

fokuska
14. aug 2020

@lala0000000 V uvodnom prispevku nepises nic o zmalovani ako kraslica. Pises nalicena, vlasy tip top, vyobliekanaa potom dodavas ze a to "v dedine" akoby to bolo neslychane, ze ako na dedine moze byt upravena a nie nejaka zanedbana putka.
Dediny uz nie su to co byvali - ze uplny sedlaci co ked prisli do mesta tak kazdy videl ze dedincania, lebo tak vyzerali, nevedeli sa spravat a boli mozno trosku "jednoduchsi".
Nevidim dovod aby zena na dedine nemohla mat tip top vlasy a byt pekne oblecena. Rovnako tak zena z mesta. Nikak to s miestom byvania nesuvisi.

lala0000000
autor
14. aug 2020

@fokuska no neviem v dedine stretavam vabsinou zeny ktore sa o seba prave nestaraju a len sa stazuju ako maju vela prace a nestihaju.. Tam ma zaujalo ako to robia zeny ktore saa o seba stihaju starat

fokuska
14. aug 2020

@lala0000000 Tak to je asi individualna skusenost a nejde o to ze su na dedine. Najdes vsade aj take zeny aj take. Ci uz s detmi ci bez.

zuzubb007
14. aug 2020

Dedina nededina bud chce žena dobre vyzerať a primaluje sa a upraví alebo chce byť ako opustený strašiak do maku v deravých teplákoch s mastnými vlasmi každý ma na vyber, základ upravené vlasy, primalovanie, čisté oblecko a lak na nechty sú úplný základ ak sa chce žena aj páčiť, mne osobne trvá 10 minut kým sa namakujem a ucesem a ide sa, nerátam nalakovanie nechtov prípadne žehlenie alebo natočenie vlasov, týchto trápnych 10 minut si musí nájsť každý a tiež riešim deti, krúžky, robotu panika stres ale zato nemusím vyzerať otrasne

zuzubb007
14. aug 2020

Presne viem čo píšes a musím uznať že 90 % žien katastrofa na dedine úplná saláma sto kilo a neriesia nič ale to sebavedomie mať tak 50% z neho tak lietam

angela85
14. aug 2020

Mňa zas zarazi keď idem do najbližšieho mesta na nákup a tam tie ženy z vedľajšieho činžiaku ide nenormálne dogabana. Hlavne že má 5 CM gélové nechty, mihalnice tak neprirodzene nalepené ako na Halloween a mastné vlasy v cope. Ale také indivíduá nájdeš všade,či v meste či na dedine. Ide o každú ženu zvlast

annamivo
14. aug 2020

@lala0000000 ono veľa záleží od samotnej ženy, či je/ bola zvyknutá na make Up, aké oblečenie má rada. Ja sama sa ličim iba do mesta, na návštevu a pod. Keď idem Max na dvor tak mi príde líčenie zbytočné. Zas ale v nedeľu začínam tým že sa upravím, ideme do kostola, potom vždy niekam tak uz nestrácam čas so šminkami. Keď idem s deťmi na prechádzku tak aj v teplákoch, ale určite nie vytahanych, tobôž tričko 🤦🙈. Prípadne letné šaty sandálky. Proste podľa nálady ..

jankapepe
14. aug 2020

@lala0000000 áno ja som taká 😁 tip top vôbec nie ale mať peknú zdravú pleť hodiť špirálu a vlasy pred zrkadlom dať do ok je otázka 10 minút ráno .... neviem čo myslíš slovom vyobliekana.....ja pod tým rozumiem: byť slušne cisto a svedcivo oblečená: to zaberie ten istý čas ako si obliecť niečo staré a škaredé.
Ja zas nechápem ako ta môže toto rozhádzať. Tých 10 minút má snáď každý z nás.

thoughtfulweirdo
14. aug 2020

Ocividne budem v mensine, ale nerozumiem, preco by som sa mala nejako extra nahodit a vyparadit, ked idem s dcerou na ihrisko, do obchodu alebo na zmrzku. Nosim ciste normalne oblecenie a umyvam sa, ale nevidim problem dat si leginy, tenisky, nepriesvitne tricko aj bez podprdy a vlasy do drdolu 🙊 v takomto horku si nedavam na tvar ani korektor, nevidim dovod ju zatazovat este viac. Koho by som mala chciet pri tom motkani sa s trucovitym batolatom ohurovat modnymi outfitmi a fasadou? 😂

michala.s
14. aug 2020

@lala0000000 tak ja byvam na dedine, prace na zahrade kopec ale ked ideme von snqzim sa vyzerat ok, ciste oblecenie, vlasy ucesem, ale v lete sa nemalujem a vlasy nosim v drdole. V chladne dni sa namalujem aj ked idem len do dediny, rada sa pacim sama sebe a citim sa tak trochu lepsie.

marca12
14. aug 2020

@lala0000000 to su otazky. A co sme my na dedine 100 rokov za opicami?

lucinkab
14. aug 2020

@lala0000000 to je blud ja v meste vidim tolko zanedbanych zien...je to ubohe odsudit zenu za to ze zije na dedine

kittykat22
14. aug 2020

@lala0000000 tak tebe pride zbytocne ked je zena namalovana na dedine? A nepride ti zbytocne zakladat diskusiu a ohovarat anonymne inu zenu? Ze ti nie je trapne? Ved napis ako to skutocne je - ze ziarlis. Pretoze nevidim iny dovod preco by si ju zhadzovala. Chces si namastit ego aby si sa citila lepsie. Vies co, aj ty sa namaluj a mozno ti bude lepsie. Aj zena na dedine zostava stale zenou.

lala0000000
autor
14. aug 2020

@kittykat22 ja nikoho nezhadzujem, aspon teda ja to vnimam inac 😀 zhadzovala by som keby som jej nejakym sposobom nadavala ale o nicom takom som sa nezmienila 😉

lala0000000
autor
14. aug 2020

@kittykat22 praave naopak, ja obdivujem zeny ktore sa vedia upravit aj popri detoch 😉

martinals
14. aug 2020

Nevidím dôvod prečo by sa žena na dedine nemohla upraviť, nalíčit. Sama som vždy upravená, naličená. Mám 3 deti a nerobí mi to najmenší problém, cítim sa tak dobre. Dnes sa už predsa dedina nerovná žiadnemu sedlá kovu,paseniu kráv a lajnam na každom kroku. V dnešnej dobe sa ľudia sťahujú na dedinu aby utiekli z víru mesta.

matana2
14. aug 2020

Tak ja som asi rarita. Nelicim sa ( priam to neznasam) nemam sa ani cim licit kedze to nepouzivam. Doteraz som nezistila preco by som to mala robit. Akoze zaujat chlapa? Alebo pacit sa sama sebe? Chlapa mam a doteraz som kazdeho zaujala aj bez. Sebe sa pacim. Make up som pouzivala naposledy niekedy v 18 rokoch. Stacilo. Ani na svojej svadbe som ho nemala.
Ale rada by som to zeny pochopila preco to robite? Ja chapem ze to zvyraznuje vasu zenskost. Ale to sa vam chce? Bavy vas to? Je to nejaky zvyk? Ci koli chlapom?

saskia_98
14. aug 2020

@matana2 ja napr. Milujem plastic look, čiže áno, mienim sa maľovať kym neumriem. Každá sme iná ber to tak. 😉

maggie1978
15. aug 2020

@matana2 každá žena je iná, ja sa líčim pravidelne ( nepredstavuj si fasádu ako v katalógu 😂), mám 42 rokov a som zvyknutá sa maľovať. Ale mám kolegyne, ktoré sa nemaľujú, a nikdy mi to neprišlo divné, alebo že by som ich vnímala ako "iné". Teraz som doma na RD a samozrejme sa nemaľujem každý deň, no upravená som vždy. A nie je to vôbec o tom ze zaujať chlapa( môjmu sa páčim aj bez), proste ma to aj baví, nezabijem tým pol dňa ( 10 min Max aj s vlasmi), maľovala som aj kamošky na špeciálne príležitosti, dokonca aj moju svokru, ktorá sa nemaľuje, a zveri!a sa mi do rúk 😁. Je to asi aj zvyk ☺

mackova11
18. nov 2020

@lala0000000 no neviem v dedine stretavam vabsinou zeny ktore sa o seba prave nestaraju a len sa stazuju ako maju vela prace a nestihaju.. Tam ma zaujalo ako to robia zeny ktore saa o seba stihaju starat
😂😂😂😘😘😘 Nauč nás ako to robíš moja 🤭😘

andreja13
18. nov 2020

ako je to podla mna len o chceni. niekedy staci len par minut a fakt ta zienka vyzera inak., no je pravda, ze niektore nerobia nic ineho len sa stazuju

elia9
Autor odpoveď zmazal
Strana
z2