icon

Urieknutie bábätka

arasidka123
6. aug 2012

ahojte...poznate to? mate s tym skusenosti? aky mate na to nazor?

Strana
z2
zuzpap
Autor odpoveď zmazal
moonlighting
29. sep 2013

Môže dieťa ((bábätko) urieknuť aj vlastný rodič (mama, otec)?

zuzana_stet
22. júl 2014

@andrejka1983 mozem sa prosim spytat ako sa robia tie uhliky? dakujem

zuzana_stet
22. júl 2014

@andrejka1983 mozem sa prosim spytat ako sa robia tie uhliky? dakujem
@jaannuusskkaa ahoj, mohla by si prosim poslat aj mne?

andrejka1983
23. júl 2014

@zuzana_stet ahoj, pošlem ti večer správu do IP 🙂

asimama
10. jan 2016

@asfodelka ak tomu neveríš..A používaš ako placebo..no tvoj problém..ak má niekto z očí a zotriet sa cistecom tak mu zasadne.. Kto z očí nemá môže sa zotierat aj 100 razy po sebe a nezasadne.. Ja som mávala z očí..strašne sa mi začala krútiť hlava.. Tma do očí.. Vracala som..keď som sa zotrela bolo po probleme.. A to nie jeden krát..neodsudzuj pokiaľ nevieš.. Kto zažil.. Pozná veľmi dobre..

asimama
10. jan 2016

@moonlighting áno počula som už takú príhodu.. Že najprv sa otec musel pozrieť na strop až potom na dieťa.. My momentálne riešime že má malý od deda s ktorým bývame..

asfodelka
10. jan 2016

@asimama v zivote mi z oci nespadlo, ale raz sa mi strasne krutila hlava v praci, zvracala som, ledva som sa doplazila domov... sla som do lekarne a povedali mi ze najskor nejaka otrava - robila som ten den s vecami co neskutocne pachli. zvysok dna som prespala a ako placebo som si dala cierne uhlie. 🙂 zelam pekny den
ale ak tomu veris mala by si sa vyhybat neprijemnym ludom

asimama
10. jan 2016

@asfodelka vieš,ale to není placebo.. Keď to človek zažije na vlastnej koži..tak to pochopí.. Možno keby som to nikdy nemala,alebo nevedela o tom,tak by som neverila..ale práveže ja som to mala od malička.. Dokonca ako tínedžerka som chodila s jedným chalanom z ktorého som mávala z očí.. Sranda..chvalabohu to dlho netrvalo :D teraz tO tak necítim.. Zotriem sa len keď som podráždená.. Alebo sa mi zakruti hlava..niekedy zasadne.. Už to neni také,ako keď som bola malá.ale vidím to na svojich deťoch.. Automaticky robím čistec a vždy zasadne.. :/

ivka225
7. apr 2016

@aadulik2110 A nebol maly mrzuty zo znechutenia nad hlupostou svojej starej mamy?

aadulik2110
8. apr 2016

@ivka225 odhliadnuc od toho, ze sme to kupovali, aby sme mali od vsetkych pokoj, tak to bola fakt dobra hracka do kocika a hraval sa s nou aj mladsi.... Uz kocik nepouzivame, ale plysove auticko je stale v kurze....

bjeremiasova
8. apr 2016

Mojho stryka uriekla jedna zena ked bol babatko...treba naslinit plienku a vytret si s tym babovi oci ak sa dobre pamatam

mila84
24. jún 2020

Urieknute babetko priznaky.... je niekto kto poradi?

Strana
z2