Uspávanie 10 mesačnej dcéry na fit lopte
Baby idem sa asi skor postazovat ako poradu, lebo neviem ci sa da poradit. Nasa mala ma 10 mesiacov a od narodenia nespi ani cez den ,ani v noci.Uspavame len na fit lopte, ja viem ,tak sme si naucili,ale ona mala reflux velky, vzdy poleziacky vsetko vyvratila a lekari len nosit a nosit ze mame a tak sa chuda naucilo zaspat vzdy mne na rukach. Reflux pred mesiacom skoncil, no zaspat buzial inak nevie. Uz sme mali par dobrych noci po sebe, tesili sme sa ze sa to dava na poriadok, budila sa len okolo 6x, vela radosti, no posledných desat dni opat peklo, hore aj kazdu pol hodinu a kludne dve tri hodiny vkuse. No co je uplne najhorsie je, ze zaspi len na rukach a hojdanie, napr, vcera vecer hodina hojdania!!, ked to spocitam som denne na lopte aj s nocou mozno 10x cca 20 minut, zeny mne uz odchadza chrbtica a mravencia mi ruky, citim ze toto uz nevydrzim dlho a jedine co pomoze je asi nechat vyplakat. Strasne sa tomu branim, neviem si to predstavit,ale ja som uz fyzicky na dne. Davam ju buvat tak unavenu ze uz nedokaze niekedy ani mlieko dopit, co sa jej ocka zatvaraju, aj cez den cakam kym sa poriadne unavi, skusala som uz aj ked len prvy naznak unavy vidim, cize nenechat unavit, skusala som aj byt pri nej, hladkat drzat za ruku, no ona nie ,vrieska a vrieska kym ju nezoberiem na ruky a tam spokojne sa necha hojdat aj pol hodinu. A spavala aj s nami v posteli, takze aj to mame odkusane. Je mi zle z toho co chcem urobit, nenavidim sa za to a kazde rano si poviem nie, no v noci, trasu sa mi ruky normalne sa bojim ze mi raz vypadne, zufala som. A nepoznam iny sposob ako to urobit :( Nosice neznasa od malicka a ani v kociku nezapi...
@tamarka9 ahoj....tak to ta celkom chapem s tym uspavanim a bolestami ruk...mam 1,5 rocnu dcerku a ked chcem, aby mi poobede spala, tak ju uspavam na rukach aj skoro hodinu a ked mi konecne zaspi, tak si ruky necitim, lebo ona ma aj dost kil...ale to iba pri mne si dovoli na rukach, pri niekom inom napr.babke zaspi behom 10 min.na posteli...a to ma ide roztrhnut, ze pred druhymi ma respekt...vecer zaspavame na posteli aj hodinu...kazde dietatko je ine a iba ty vies, co je pre tvoje najlepsie...tak drzim palce, aby ste zaspavali bez placu na posteli.

Ja nemam taku skusenost a velmi obdivujem mamicky ako ty ja by som tiez dala malej aj to posledne ale moja nema ziadny problem.....sesternica mala take problemi s malym a tiez sa dost natrapila a nakoniec uz prestne neviem ako ale do stropu dali 4 skrutky tie take s hacikom a nato zavesili pevnejsiu plachtu,maly spaval bez problemov,spokojny a casom to uz slo aj v postielke......drzim paste a vela sil aj ked je to tazke a nech si hovori kto chce co chce kym nezazil nema pravo sudit co si malu naucila a co nie,dieta ta potrebovalo a ty si pri nej bola....