icon

Uspávanie a spánok 4-mesačného bábätka.

julinka2019
16. mar 2020

Ahojte žienky chcem sa opytat, alebo si idem po rady, ako uspavate večer svoje babetka mame 4 mes... Mavali ste aj vy take obdobie ze pekne zaspinka ale pospi polhod max a potom bojujeme aj 2hodky aby sme zaspali tvrdo ...

deti95060810
16. mar 2020

poznám...len vydržať.

loxy
16. mar 2020

Fuha, polhodka je naozaj malo, to musi byt mega vycerpavajuce. U nas tak 2-3hod spanku a potom dlhe uspavanie - pomahalo nam napriklad ked sme si sadli na fitloptu a maleho mali v naruci, alebo v hojdacke alebo ked sme mu potichu spievali, kazdy tyzden fungovalo nieco ine a niekedy nic 😀 Ono sa to postupne zlepsi. Su inak aj nejake profesionalne spankove poradkyne, tak mozte aj nad tym pouvazovat.

sunny8
16. mar 2020

Dala som do postieľky a spala 🙂 ex svokra mi prvú dcéru naučila na kočík a na ruky a nebolo pokoja aj dve hodiny ju trebalo uspavat. Mladšiu som si naučila na postieľku a funguje to od narodenia doteraz 🙂

smejko25
17. mar 2020

@julinka2019 my sme do 3 mesiaca fungovali na tom ze po kupani si hodinku pocucala a zaspala 🙂 Potom postupne uz nechcela tak zaspavat a plakala vystrajala tak sme po kupani trosku pochodili po izbe pomojkali sa a na fitlopte som ju trosku uspala prelozila do postele dala jej prso a zachvilku je tuha 😀zaspi okolo 9 pol 10 a spi do 2-3 rana kedy ako

julinka2019
autor
17. mar 2020

@deti95060810 a kedy vam to preslo?