icon

Uspávanie a utišovanie na fit lopte

33kacora33
6. jan 2014

ahojte mamicky. najde sa tu taka, co si ako ja, naucila babatko na fit loptu??🙂 ako bojujete s bolestou chrbta? Dcerka ma 3,5mes a bez dudlika a fit lopty ju vecer neuspím...dietatko drzim v naruci a hopkame na lopte niekedy 2az 3hod, cez den zaspinka aj sama v postielke ale vecer uz nie.

Strana
z2
timea7
19. jún 2016

@janachalupkova čo by si robila, keby si nemala fit loptu alebo hojdacie kreslo? Pred dvadsiatimi rokmi neboli a deti tiež plakali, mali zdravotné problémy, my sme aj operáciu absolvovali a to malo dieťa niečo vyše roka. Nikdy som dieťa nenechala plakať, som alergická na metódy vyplakania, ale pripadá mi, akoby sa bez fitlopty dieťa nedalo ukľudniť žiadnym iným spôsobom. Tvoje dieťatko je ešte veľmi maličké, potrebuje tvoju prítomnosť, ale to neznamená, že ju musíš hodinu hojdať na rukách, môžeš si vedľa nej ľahnúť, akoby si hojdala dvojčatá? Máme v rodine, tak viem, o čom točím.

janachalupkova
22. jún 2016

@renarik fuuu tak to ti nezavidim to je sila 3 roky je ina doba ako ked by to malo byt len na pol roka...moja sestra tiez zaspavala maleho na fit lopte ale po troch mesiacoch mu to zacalo vadit a zacal zaspavat sam max na rukach...tak som myslela ze nasej to tiez prejde ked bude mat tak 3-4mesiace...no mozno skusim ten plac ale mne to neda ked moc place ja nemam na to aby som ju nehala..tak co mam robit mam si dat stuple do usi alebo mam to nehat an amnzela ten je odolnejsi voci placu.

renarik
23. jún 2016

@janachalupkova ahoj, nam to tiez nedalo - rev atd...preto to bolo az do troch rokov...pri druhom a tretom sme uz loptu nepouzivali 🙂 Ale ked si na to spomeniem...teraz uz len s usmevom 🙂

renarik
23. jún 2016

@renarik uz stacia len rozpravy z knizky, vela im citame...

janachalupkova
23. jún 2016

@renarik na jednej strane mi to az tak nevadi lebo viem co chce a mame pokoj len keby prespala. Vas maly spinkal ked si ho takeho maleho uspala na lopte?lebo nasa cez den spi tak 2-3 hodinky dokopy ked ma svetly den aj 5h a vecer cirkus od 8-9h do 23 co nacvicujeme na 100 krat do postielky a na loptu kym tvrdo zaspi

renarik
24. jún 2016

@janachalupkova Nas maly je uz velky...uz je prvak...ked som videla nazov tejto diskusie tak sa mi ozivilo nase hondrlanie na fit-lopte, pretoze inak spat nechcel...ako som uz spomenula do cca jeho troch rokov sme ho natriasali na fit-lopte a po narodeni druheho dietata som s tym razne prestala...mam 3 deti, ale natriasali sme len toho najstarsieho...bolo to pohldone atd, ved to poznate...presne to co pisete v tej poslednej vete sme mali aj my..........skuste to nejak zrusit, ale bude to tazke....a dalsie dieta na loptu vobec neucit...ucit zaspavat same.

janachalupkova
27. jún 2016

@renarik no tak to si pis ze ak budeme mat druhe tak fitlopta uz v domacnosti nebude.to si myslim ze skusi kazdy len raz 😀😀😀😀

renarik
27. jún 2016

my ju uz nemame...chlapci ju prepichli ceruzkou...pozor na to...aj tak sa da...nastastie sa nikomu nic nestalo...

renarik
27. jún 2016

@renarik ano, to hondrlanie urcite nejak ukonc....ja mam teraz mimino a zaspava same...

janachalupkova
27. jún 2016

@renarik posnazime sa najst nieco ine.uvidime ako nam to pojde a ci to vobec zaberie.ak nie tak som zvedava ze do kedy budeme hopkat mi.ale ked bude vacsia a bude ma uz vnimat viac tak ju to budem sa snazit odnaucit lenze teraz je este malinka a kopec veci co zabera na deti a aj u synovcov este u nej nezabere.chce to cas.2 rocnu by som ju uz nehala nech sa aj o zem hodi ale nedostala by to

Strana
z2