icon

V akom veku môžete nechať deti v bazéne samé?

3. júl 2024

Moja kolegyňa mi minule medzi rečou povedala, že napusti svojim deťom cez víkend bazén na zahrade a ani o nich nevie. Ze sem tam na nich kukne a porobi si kopec veci, kym sa deti hrajú. Nechávate svoje deti v bazéne bez dozoru aj vy ? Ak áno, v akom veku. Kolegynine dieťa má 5 rokov a v bazéne bolo s ďalšími detmi. Vraj dohliadnu jeden na druhého... mňa to celkom šokovalo, tak ma zaujíma, ako to máte vy.

Strana
z2
tiezjedna
4. júl 2024

máme normálny veľký bazén v zemi a deti doň chodia od začiatku (mali 5 a 8, keď sme ho postavili). Ale vedeli plávať už vtedy. Ani tak ich ale nenechávame úplne bez dozoru. Nebojím sa, že by sa utopili, ale keď skáču a robia blbosti, tak môžu prísť k úrazu... Samé 5 ročné s inými deťmi by som určite nenechala len tak... Je to nezodpovedné.

mamusa123456789
4. júl 2024

Tak u nás ani u 9 ročnej nehrozí, aby bola v bazéne, v ktorom sa nenachádza niekto dospelý a určite v žiadnom prípade, aby sa kupala a ja som bola niekde mimo a drobci (neplavci) majú zákaz vstupu bez rukavnikov alebo kolesa.Nestastie sa môže stať aj v 10cm, nie to ešte v hlbokom bazene

nikuuuuusik
Odpoveď bola odstránená
kika12345k
6. júl 2024

5 ročne dieta určite potrebuje ešte nad sebou dozor 🙂)

Strana
z2